Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen okos telefont vegyek?...

Milyen okos telefont vegyek? Hosszútávra tervezek, de olcsóbb kategóriást keresek.

Figyelt kérdés

Jelenleg nem okos telefonom van, de a könnyebb internet kihasználás miatt szeretnék venni egyet. Nem kell több 100 000 kategóriás, lényegében csak zenehallgatásra, gps használatra, netezésre és fordító program használatára kéne. Tehát nem kell, hogy a legjobb játékok elmenjenek rajta, nem kell semmilyen új app sem....a lényeg, hogy megbízható legyen és ne kelljen 1 éven belül lecserélnem.

Őszintén szólva az androidos telókban vmilyen szinten csalódtam, mert a családban mindenkinek van már és mindig csak a panaszt hallom róluk...Lefagy, lelassul, kikapcsol stb. Használtban is benne lennék, természetesen nem egy zsebkopott példányt vennék. :)

Kérdésem tehát, hogy tudnátok-e nekem ajánlani viszonylag elérhető áron megbízható okos telefonokat? Tapasztalat, nektek milyen van/volt és ajánlanátok?

Előre is köszönöm megy a zöld!!! :D

2014. ápr. 26. 17:07
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
hát ha megbízható telefont szeretnél, akkor lehet engem fikázni és el is lehet ismerni, de ne androidos telefont válassz. akkor már inkább windows phonet. Az iphonet csak az ára miatt nem ajánlom.
2014. ápr. 27. 11:01
 12/17 A kérdező kommentje:

Igen, én is így láttam jobbnak. Az androidról az az igazság, hogy mindig csak a panaszt hallom...Az iphone meg szerintem iszonyat érzékeny...Nővéremnek is az van és egyszer leejtette...Vihette is rögtön a szervizbe, mert elment a kép. Azóta ez megtörtént még1x és ugyanez lett a vége. Persze most nem arra alapozok,hogy dobálni fogom az enyémet, de örülnék neki, ha nem kéne rá úgy vigyáznom, mint egy vékony üvegpohárra...

Még nem tudom mi lesz, már van egy kisebb listám. Most épp szemezgetek, meglátjuk mi marad. :)

Egyébként ment a zöld mindenkinek és köszönöm a válaszokat! :)

2014. ápr. 27. 11:53
 13/17 Zakathol ***** válasza:
Én most húsvétkor kb 5-6szor ejtettem el az 5s-emet derékmagasságból betonra. Semmi baja. Igaz egy olcsó gagyi, műanyag kemény tok van rajta, az azért kapott, de semmi baja a telónak. Az iPhone-ra amúgy is érdemes tokot venni, pláne az 5-5s szériára, mivel a hátlapjuk iszonyat érzékeny a karcra.
2014. ápr. 27. 12:48
 14/17 kutyus21 ***** válasza:
32%

Helló én is Windows Phone telefont ajánlók most jelenleg egy Nokia Lumia 520-at használok és imádom 10 hónapja van meg, nem cserélném vissza androidra semmi pénzért nagyon strapabíró leesett 1 méteres magasságból képernyővel lefele és semmi baja csak, a hátlap eset le az akkumulátor viszont a helyén maradt. Aztán elázott az esőben és semmi ugyan úgy működik mint előtte meg, változatos szóval az annyit jelent hogy magamra tudom formálni lehet változtatni a csempe színeit és méreteit és a hátlapot is tudom rakosgatni és a háttér szint is ott fekete és fehér van. A hátlapból van, fekete, fehér, piros, citromsárga, kék szóval amelyik tetszik csak fel rakod és kész amúgy én a helyedben nem, vennék androidot főleg alsó és közép kategóriában mert nem, valami jók de te tudod. De azért írok jó androidos telefonokat is ha neked azok jönnek be inkább de legyél Lumia tulaj te is nem, fogod meg bánni és írtad is hogy, a családban minenki szidja az androidot mutasd meg, Nekik a Lumiát nyugi ők is le fogják cserélni.

Nokia Lumia 525 ez nagyon jó és nem is drága mellesleg 1Giga Ram van benne úgy tudom 45.000ezer ennyiért androidosat nem, találsz főleg ugy hogy a Nokia még minőségben verhetetlen is. Mondjuk nem, tudunk árat meg, mekkora kijelzőt akarsz

Nokia Lumia 625

Nokia Lumia 720

Nokia Lumia 820

Nokia Lumia 1320

ezek,Windows-os Telefonok 8.0 Illetve most lesz a 8.1-es frissítés

Android

LG Optimus L7/2

LG Optimus L9/2

LG Optimus 4X HD

Sony Xperia SP

sok sikert a választáshoz.

2014. ápr. 27. 16:42
 15/17 kutyus21 ***** válasza:
És még annyit ki hagytam hogy a Nokia Lumia Windows Phone 8-as telefonjai 2016-ig frissítést kapnak szóval még, 2 évig.
2014. ápr. 27. 16:48
 16/17 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Tájékozódtam még a windows phoneok felől és valóban mindenki meggyőzően érvel mellette. Köszönöm, hogy te is leírtad a tapasztalataidat róla, úgy néz ki még is csak megpróbálom én is, hátha egy újabb boldog Nokia tulajjal bővül a csapat. :) Lehet kicsit túlzottan tiltakozom a csempés felület ellen, mert végül is az is igaz, hogy nem szidják a Nokiát a gazdái, ez sem lehet véletlen. Beadom a derekam, azt hiszem ez lesz a legjobb választás.

Ment a zöld mindenkinek, köszönöm szépen a válaszokat! :)

2014. ápr. 27. 18:17
 17/17 anonim ***** válasza:
Azért feltétlen nézz meg egy ilyet élőben!
2014. ápr. 27. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!