Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hol érdemes Apple Iphone 6-t...

Hol érdemes Apple Iphone 6-t venni?

Figyelt kérdés
Hol tudnám viszonylag jó árban megvenni? Ahol a garanciát is rendesen tudom érvényesiteni ha gond van. Telenoros vagyok, de például emagon olcsóbban láttam mint telenornál és 1 évvel hosszabb garanciával.

2015. máj. 27. 18:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Apple Storeban,de Asszem Magyarországon nincs
2015. máj. 27. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen. Bocsi azt kifelejtettem, hogy lehet apple storeban is , van Magyarországon viszont ott nagyon drága 247ezer induló ár. Ellenben emagon 210ezer ami azért nagy különbség.
2015. máj. 27. 18:46
 3/8 anonim ***** válasza:
emagon emagos garanciát kapsz. valamennyivel biztosabb, mint egy gsm boltos gari, de ott is simán lehet, hogy visszadobják, ha valami gond van. vagy mondjuk ha gyári garanciával a telefont kicserélik, náluk meg mondjuk azért megutaztatják egy kicsit.
2015. máj. 27. 19:54
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Most találtam egy oldalt . [link] Szerintetek ez a webshop megbizható?Tényleg gyári garanciát adnak?
2015. máj. 27. 19:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Mediamarkt.
2015. máj. 28. 16:41
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. De ott is annyiba kerül ahogy néztem mint telenornál úgyhogy azzal sem vagyok kisegítve.
2015. máj. 29. 01:03
 7/8 anonim válasza:
Akkor minek veszel iPhone-t? Ezt a telefont általában azok veszik akik nem bäszakodnak 10-20 ezer forintokon...
2015. máj. 31. 10:19
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszi a választ bár sokra nem mentem vele. Azok a buták akik úgy költenek, hogy nem néznek körbe hogy milyen árak vannak.
2015. jún. 1. 01:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!