Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Érdemes ma még iPhone 5s-t venni?

Érdemes ma még iPhone 5s-t venni?

Figyelt kérdés
Hiszen már majdnem 2 éve adták ki. Érdemes még ennyi pénzt belefektetni?

2015. máj. 5. 11:28
 1/4 anonim ***** válasza:
A befektetés megtérül. Ez nem.
2015. máj. 5. 11:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem jelent gondot a kijelző mérete, akkor érdemes.
2015. máj. 5. 11:46
 3/4 anonim ***** válasza:

még egy iPhone 5 is teljesen megfelelő, a 4S-en kell elgondolkozni jelenleg, hogy megvegye-e az ember.

amúgy pedig első nézőpont kérdése...ha valaki átlagnál olcsóbban hozzá tudna jutni(nem kell nagy dolgokra gondolni, néhány ezer Ft), simán el tudná többért is adni. én is 90ezerért vettem egy független 32 gigásat, egyedül a headset nem járt hozzá, azon felül dobozában, minden egyéb dolga megvan, a telefon meg makulátlan, és lekopogom, idáig minden tökéletesen működik rajta. ha akarnám 105-110ezer Ft-ért el is adhatnám...úgyis megvenné, akinek ez kell.

2015. máj. 5. 13:11
 4/4 anonim válasza:
Megéri megvenni! Az Iphone 5s az egyik legjobb telefon a mobilpiacon, és a legmegbízhatóbb! Ha a kijelző méretéhez hozzá tudsz szokni akkor nagyon jó döntés. Persze azóta már kijött a 6-os széria is ami még modernebb, de egy átlagos ember számára az 5s is megteszi. Nem fog cserben hagyni! Nekem is 5s-m van, semmiért nem adnám.
2015. máj. 13. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!