Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Kaptam egy telefont, de nem...

Kaptam egy telefont, de nem tetszik. Mi a teendő?

Figyelt kérdés
Nagyon tetszett a telefon, jókat is írtak róla. Megnéztem élőben, és még így is tetszett. Megkaptam, de más színben, meg vannak hibái, amik egy kicsit hazavágták a lelkesedésemet. Ma lett vásárolva. Nagyon nem tetszik. egész konkrétan sírógörcsöt kaptam, hogy ennyi pénz ki lett adva érte. Tudok valami csinálni? Segítsetek!

2015. máj. 26. 22:13
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
samsung galaxy a5. az utolsó válaszolónak üzenném. 17 éves vagyok. amióta betöltöttem a 16-ot dolgozom, és soha a büdös életben nem voltam elkényeztetve. a 100000 forintos telefon 80%-át én fizettem. egyébként az üzletben nem lehet kapni más színben. sem neten. de azért köszönöm a többi értelmes választ :)
2015. máj. 27. 20:16
 12/13 anonim ***** válasza:
67%
na hat ennyit a samsungrol :D bar van egy sanda gyanum h neemi user error is all a hatterben :D
2015. máj. 27. 20:42
 13/13 anonim ***** válasza:
Lumia 930?Én kicsit sem csalódtam benne,1 év után sem lassult és még sokáig fogja bírni akár az új telefonok között is.Mellékesen majd ha kijön rá a Win 10 sokkal több alkalmazás lesz rá.Nem tudom hogy lány vagy fiú vagy,mert nem írtad le de van szép narancssárgában,feketében,fehérben és neonzöldben.Nekem az utóbbi színű van,elég figyelemfelkeltő kis mobil :)Ja és 20 Mpx-eles 4k-s Carl Zeiss kamerája gyönyörű.
2015. máj. 27. 20:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!