Mobil előleg rendeléskor a t-mobilnál?
Attól tartok ez nem a Tmobil ügyfélszolgálat, nem hiszem, itt bármilyen, akár Neked kedvező választ kapsz, hogy arra hivatkozhatsz a Tmobilnál...
Sokszor még az se igaz, amit telefonon mondanak..
Ezt olyan ügyfelektől szokták kérni, akik vagy új ügyfelek, vagy eddig lényegesen alacsonyabb havidíjat fizettek. Ezt az előleget viszont visszakapod teljes egészében úgy, hogy pl az első hónapokban csökkentik a számládat (akár úgy is, hogy pl 2 hónapig 0Ft-ot kell fizetned).
Mennyire tartod valószinűnek, hogy 2 évig minden hónapban be fogod tudni fizetni a 20k havidíjat+ a telefon törlesztőjét? Plusz átgondoltad, hogy olcsóbb díjcsomag nem lenne-e elég a telefonálási szokásaidhoz? Gyakorlatilag a két év alatt bármelyik másikkal jobban jössz ki, mint ezzel a korlátlad díjcsomaggal.
Én tudom fizetni ezt a havidijjat és a törlesztést is.
Viszont nekem csak az előleggel van bajom mert jelenleg nem állok ugy hogy kidobjak 50k.t , mivel még nem kaptam meg a fizetésem és nekem a mobil viszont most kellene sürgősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!