Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Corby, S5230 vagy a...

Samsung Corby, S5230 vagy a Díva a jobb telefon?

Figyelt kérdés
Corby, S5230, Díva, LG DG510 POP, vagy KP502? Nem tudok dönteni... Melyik tud xls-t, txt-t meg ilyesmit megnyitni...Ti melyiket ajánlanátok, esetleg melyik van nektek, mi a tapasztalatotok?
2010. febr. 25. 17:10
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Köszi szépen! :) Először amúgy is LG-t akartam de sokan mondják, hogy nem egy hosszú távú befektetés...Szóval ezért gondoltam a Samsungra...De még van egy kis időm eldönteni. :)
2010. febr. 27. 12:30
 22/27 anonim ***** válasza:
Megint én vok ( aki a hosszú ciket írta) Na szóval a samsung s5230 már a t-mobile-nál is van fehér színben!!!!
2010. márc. 4. 21:08
 23/27 anonim ***** válasza:

Hy!

A legjobb barátnőmnek S5230-asa van (azaz Corby-ja), és sztem egész jó kis telefon :) Sok mindent tud, és kifejezetten színes is. Ha fehérben szeretnél telefont, akkor még a Samsung Diva-t ajánlom, mert én is olyat kérek szülinapomra, nagyjából ugyan olyan, mint a Corby, csak a camera 3.2 megapixel, a Corby-é meg 2.0 megap. és még tud egy-két dolgot, amit a Corby totál nem. A LG-t meg nem mondom, hogy nem jó, de szerintem egyáltalán nem szépek. Okosnak okosak, de hogy szépség terén lemaradtak az fix! És nem annyira éri meg, mint egy Corby, vagy egy Diva.

Remélem, kicsit segíthettem :)

2010. márc. 7. 12:51
 24/27 anonim ***** válasza:
Nem azért hogy piszkálódjak de az előzőnek: a samsung s5230 az NEM CORBY
2010. márc. 7. 12:59
 25/27 anonim ***** válasza:

Előző előtti:)

Persze, tudom, csak azt akartam ezzel mondani (vagyis inkább írni) hogy hasonlóak, DE nem ugyanaz :)

2010. márc. 8. 16:42
 26/27 anonim válasza:
Helló! Nekem Samsung S5230.om van pink, és téll nagyon csajos, meg okos, én pl 100%osan megvagyok vele elégedve... egyébként én is azt ajánlanám...ja és van benne pédául zene felismerő funkció, meg mosolyfelismerő funkció, a fényképezésnél is lehet különböző menük közül választani :)Lehet hogy elkéstem a válasszal, de ezt csak úgy megjegyeztem :)
2010. márc. 9. 21:04
 27/27 anonim ***** válasza:
Sziasztok! En is samsung s5230at veszek remélem nemsokár... Sokat jártam utána, ismerősök, internet...így van nem egy IQ teló, de ilyen árban, egy normális embernek ez tökeletes!!! Szerintem. az LG-ről csak aniyt h 2 erintős LG-m is volt, es hiába adtak rá 2eves garit, fel ev alatt elromlott az usb csatlakozója az oldalán.. Felküldte a szervizes srác a nagy szervizbe, es az LG küldött nekem egy kedves levelet, hogy nem rendeltetés szerűen használtam... Hát zenét hallgattam, es 2 naonta tölöttem a telefont...azt hittem ezt szabad, es nem romlik el miatta.... na de mind1.. akkor 40ezerert vettem kártyafüggetlenül 15ert bevettek alkatrésznek...jó, nem? Szal SAMSUNG!!! :)
2010. márc. 28. 17:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!