Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Corby, S5230 vagy a...

Samsung Corby, S5230 vagy a Díva a jobb telefon?

Figyelt kérdés
Corby, S5230, Díva, LG DG510 POP, vagy KP502? Nem tudok dönteni... Melyik tud xls-t, txt-t meg ilyesmit megnyitni...Ti melyiket ajánlanátok, esetleg melyik van nektek, mi a tapasztalatotok?
2010. febr. 25. 17:10
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
mármint az LG meg hamar tönkre...a színek meg már az S5230-ra vonatkoznak. :D Nem voltam elég egyértelmű...
2010. febr. 26. 18:40
 12/27 anonim ***** válasza:
35000 ft körül. Bár én békés megyében lakok ezeket az árakat tudom, de kb. mindenhol annyi lehet. Amúgy egyértelmű voltál. :) (megint az előző voltam) :) MB
2010. febr. 26. 18:54
 13/27 A kérdező kommentje:
Neked akkor S5230 van? Milyen színű? Tudsz rajta videókat nézni? Úgy értem mondjuk kisfilmet vagy valamit amit gépről teszel rá meg ilyesmi? Txt.-t doc-ot felismeri? Mondanál róla pár extra infót?
2010. febr. 26. 19:36
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

mp4 formátumú videókat lejátszik, div-x et nem, a képminőség a videóknál közepes (élvezhető de nem egy Iphone).

Néhány mondat róla:

Kellemes jó összeszerelésű telefon. A képernyője nagyon ellenálló nem egyszer esett le 2 m magasról betonra, csak kisebb karcok lettek a kijelzőn de azok sem látszanak mert nagyon erős a képernyője fénye. A hátlap viszont kegyetlenül karcolódik, de tényleg... elég csak szúrósan ránézni, már ott is van egy karc. Tokba kell tartani ha zavar a karc, engem pl nem zavar a hátulja karcolódása ezért nem is mindig hordom tokba.

A képek megjelenítéséről annyit hogy nagyon szépen mutat meg mindent. A kamerája a 3.2 mp-sek között jónak mondható szépen fényképez, sok extra funkciót lehet beállítani rajta. A zenei rész átlagos, normál fülest adnak hozzá a hangerő nem egy bajnok de bőven elég a hangereje.

Ha pontozni kéne akkor: Vizuális funkciók(videók kamera kijelző) : 4/5

a zene rész: 3/5

szórakoztató funkciók: 4/5

Összvélemény: Szerintem a mindennapok során jól használható készülék. Ennyi pénzért bőven megéri. A megbízhatósága is jó, nem egy sűrűn lesz baja (nekem még nem volt vele gond). Remélem segíthettem ha valami még érdekel írj! :) MB

2010. febr. 26. 20:01
 15/27 A kérdező kommentje:
Húúúha, nagyon köszönöm! :D Erősen hajlok erre a telóra. :D Csak még a színekkel nem vagyok kibékülve. Pinket nem szeretnék a fekete túl sablon, láttam fehéret beleszerettem de a T-mobile.hu-n csak fekete és pink színt mutat...:(
2010. febr. 26. 20:17
 16/27 anonim ***** válasza:
Megint én vok XD úgylátszik itt csak én írok XD na szval a rajztanáromnak aki naon fiatal, divatos csaj egy fekete s5230-a van neki is és tök jól áll a kezében. (és a tokkal tudsz rajta színesíteni, neki pl baba rózsaszín tokba van... (-_-) :)
2010. febr. 26. 22:04
 17/27 A kérdező kommentje:
Hát igen, akkor fekete lesz mindenképpen... Mondjuk most meg egy LG POPra akarnak rábeszélni...arról tudsz valamit? Jobb mint az S5230?
2010. febr. 26. 22:56
 18/27 anonim ***** válasza:
A menüje, elrendezése, külseje jóval veri az s5230-at, de tudásban szerintem nem jobb, és a samsungok megbízatóbbak.
2010. febr. 26. 23:31
 19/27 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

egy kis segitség még mindig tőlem... :) MB

2010. febr. 26. 23:42
 20/27 anonim ***** válasza:

Első [és negyedik] vagyok.

Először az s5230at és a divát írtam, közben ott volt/van a felsorolás között 2 lg is. Azért írtam a samsungokat, mert messze jobbak mint az lg-k [najó azért nem egy apple iphone vagy nokia :P]

Em szerintem a pink szebb mint a fehér, de mind1 nekem. Szerintem t-mobilenál is van fehér, nem csak pink meg fekete. Vagy menj másik szolgáltatóhoz... vagy vatera/teszvesz :)

2010. febr. 27. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!