Samsung Corby, S5230 vagy a Díva a jobb telefon?
mp4 formátumú videókat lejátszik, div-x et nem, a képminőség a videóknál közepes (élvezhető de nem egy Iphone).
Néhány mondat róla:
Kellemes jó összeszerelésű telefon. A képernyője nagyon ellenálló nem egyszer esett le 2 m magasról betonra, csak kisebb karcok lettek a kijelzőn de azok sem látszanak mert nagyon erős a képernyője fénye. A hátlap viszont kegyetlenül karcolódik, de tényleg... elég csak szúrósan ránézni, már ott is van egy karc. Tokba kell tartani ha zavar a karc, engem pl nem zavar a hátulja karcolódása ezért nem is mindig hordom tokba.
A képek megjelenítéséről annyit hogy nagyon szépen mutat meg mindent. A kamerája a 3.2 mp-sek között jónak mondható szépen fényképez, sok extra funkciót lehet beállítani rajta. A zenei rész átlagos, normál fülest adnak hozzá a hangerő nem egy bajnok de bőven elég a hangereje.
Ha pontozni kéne akkor: Vizuális funkciók(videók kamera kijelző) : 4/5
a zene rész: 3/5
szórakoztató funkciók: 4/5
Összvélemény: Szerintem a mindennapok során jól használható készülék. Ennyi pénzért bőven megéri. A megbízhatósága is jó, nem egy sűrűn lesz baja (nekem még nem volt vele gond). Remélem segíthettem ha valami még érdekel írj! :) MB
Első [és negyedik] vagyok.
Először az s5230at és a divát írtam, közben ott volt/van a felsorolás között 2 lg is. Azért írtam a samsungokat, mert messze jobbak mint az lg-k [najó azért nem egy apple iphone vagy nokia :P]
Em szerintem a pink szebb mint a fehér, de mind1 nekem. Szerintem t-mobilenál is van fehér, nem csak pink meg fekete. Vagy menj másik szolgáltatóhoz... vagy vatera/teszvesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!