YurMobile átverés? Mit lehet ezzel kezdeni?
Én bedőltem neki és elküldtem a számom. Ezt írta : Kérésére a fogadott emelt díjas SMS tiltását feloldottuk. Regisztrációja a Tartalomszolgáltatótól visszaérkező megerősítő SMS-t követően lesz sikeres .
GRATULÁLUNK! Sikeres regisztráció,megnyerheted ezt a díjat. Minden héten új játékok ! YurMobile. Küldd SMS-ben a stop szót a 16060-ra. 3 SMS/het 960 FT/SMS
Most mi lesz? Hogy kell ezt a regisztrációt megszüntetni ? Valaki segítsen légyszíves :O
Szia!
Sok pénzt elvisz, sms-enként 960 ft
Ahogy írtad:
"Küldd SMS-ben a stop szót a 16060-ra"
Ryo
már meg ne haragudj kedves kérdező...de te is leírtad a megoldást és a válaszadó is...:D bár ha ez megnyugtat, az első válaszadó által linkelt cikk után íródott kommentek alapján nem te csak te vagy olyan nehéz eset.
ELKÜLDÖD A STOP SZÓT A 16060-RA!!!!! ez a megoldás...
Jaa...... Hát igen nem csak én voltam ilyen idióta..... :/ Köszönöm a segítségeteket. Elküldtem a "stop" szót. Jött is egy SMS : " Köszönjük üzenetét , az előfizetését megszüntettük"
Ezzel vége? Akkor nem fog jönni semmi sem ami levonja tőlem majd azt a 960 Ft-ot ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!