Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit csináljak, ha zaklatnak...

Mit csináljak, ha zaklatnak telefonon?

Figyelt kérdés
Két óránként felhívnak egy pesti vezetékes számról (kiírja). Ha mobilról hívom vissza: "a hívott számon elöfizető nem kapcsolható", ha vezetékesről: FOGLALT!
2008. aug. 30. 16:20
 1/5 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehet, hogy nem visszahívható telefonfülkéből szórakozik valaki?
2008. aug. 30. 16:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem tudom. De ennyi pénze van?
2008. aug. 30. 16:36
 3/5 anonim ***** válasza:
87%
Mond bele valamit? Vagy csak hívogat? Lehet, hogy kölykök találtak valami elromlott/beragadt telefont, ami pénzbedobás nélkül is működik. A tudakozóban is utánanézhetsz, milyen szám.
2008. aug. 30. 16:46
 4/5 A kérdező kommentje:
Na, annyival vagyok közelebb, hogy ez egy Visegrádi u.-i cím alatt bejegyzett piackutató Kft. Nem hiszem, hogy szombaton dolgoznának, lehet, hogy beszart a telefonközpontjuk?
2008. aug. 30. 16:53
 5/5 anonim válasza:
tájékoztatlak, hogy nem zaklatnak csak valamiféle teszthivásokat végeznek, hogy mikor vagy otthon!mert így majd a számitógép beadja a számod az operátornak, hogy nagyjából fixen tudjon veled beszélni.szóval azért kell, hogy ha hivnak akkor hivjanak mikor nagy valószinüséggel otthon vagy!PERSZE EZ CSAK AZ ÉN VÉLEMÉNYEM,de mivel ilyen helyen dolgozom talán mérvadó!
2009. márc. 22. 00:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!