Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nagyon kevés az a 8 GB? (Iphone)

Nagyon kevés az a 8 GB? (Iphone)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Elhatároztam, hogy veszek egy Iphone 5C-t, és az lenne a kérdésem, hogy egy normál felhasználónak elég az a 8GB belső memória?

2015. máj. 20. 19:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nézegesd a windows phone-okat. Először én is idegenkedtem tőlük, de minél többet olvas az ember róluk annál jobb lesz. Örülök, hogy nem költöttem egy vagyont iphone-ra, ez is fényévekkel jobb felhasználó élményt ad, mint az ugyanennyibe kerülő android. Sok lumia is csak 8 gb belső memóriával rendelkezik, de bővíthetőek. Csak akkor nem ajánlom, ha sok alkalmazást használsz, mert akkor bosszankodni fogsz, hogy miért nincs windows phone-ra?
2015. máj. 21. 17:28
 12/19 A kérdező kommentje:
#11 Volt windows phonem, nem igazán jön be.
2015. máj. 21. 18:30
 13/19 anonim ***** válasza:

"Ne samsungot vegyél és nem fogsz szopni.Nem az android szar hanem a márkák.

Nexus 5/OnePlusOne/Moto X 2014 megeszi reggelire az 5s-t is."

Na, megint valami nagy telefon szakértő, aki iPhone-t is csak képen látott... de valószínűleg Nexus-t is... Összehasonlítottad sebességileg az 5s-t, és a Nexus 5-öt (vagy akármelyik másik Laggdroidos szennyet)? Megsúgom, az iPhone sokkal gyorsabb. És tudod miért? Mert nincs igazi multi-tasking iPhone-nál, ha épp egy adott alkalmazással szórakozol, akkor csak arra koncentrál... ezért lesz mindig sokkal gördülékenyebb az iOS, mint az Android. Nexus-on persze jól fut, de sokkal gyorsabb az 5s, mint a Nexus 5...

2015. máj. 22. 18:54
 14/19 kérdező.. ***** válasza:
Van nexus 5-m és egyik ismerősömnek iphone 5s-e.Összehasonlítottuk és nexus gyorsabb volt,úgy hogy ezt benézted.
2015. máj. 22. 19:13
 15/19 anonim ***** válasza:
Na jó, ne értsd félre, a Nexus egy k* rva jó kis telefon, DE NE MONDD MÁR, HOGY GYORSABB, MINT EGY iPHONE 5s...
2015. máj. 22. 19:26
 16/19 kérdező.. ***** válasza:

Neked meg mi bajod,hogy így káromkodsz?Az én szemembe az ilyenek számítanak gyökereknek és hülyéknek mint te akik nem tudnak normálisan leírni egy mondatot káromkodás nélkül,de azt észt azt tudják osztani.

Van olyan videó ahol a nexus 5 gyorsabb,van ahol az 5s,ez felhasználótól is függ.Én nem azt akartam mondani,hogy szar az IOS,de azért annyira isteníteni nem kell és azért nézzük már meg,hogy az nexus 5 fele annyiba kerül mégis szinte hozza az iphone sebességét.Szóval ár/érték arányban rossz az IOS és ezt nem tudod megcáfolni.

2015. máj. 22. 19:39
 17/19 anonim ***** válasza:
Ebben a 2 szövegben összesen 3 csúnya szó szerepelt. Igen, az iPhone-ok ár érték arányban rosszak, ez igaz, és az is igaz, hogy egy Nexus 5 sokkal jobban megéri, és igen, KÖZEL hozza azt a sebességet. Egyébként igen, a kérdezőnek sokkal jobban megérné Nexus-t venni... én csak azon akadtam ki, hogy úgy adtad elő az egészet, mintha az 5s-nek még csak esélye sem lenne ellenük... pedig nem csak, hogy esélye van, de még gyorsabb is.
2015. máj. 22. 19:53
 18/19 kérdező.. ***** válasza:
Félreértetted.Midegy már a moderátorok elintézték a válaszod.
2015. máj. 22. 20:12
 19/19 anonim ***** válasza:
Ha nem így értetted, akkor miért így írtad?
2015. máj. 22. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!