Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 8gb-os iphone nagyon kevés?

8gb-os iphone nagyon kevés?

Figyelt kérdés

2015. jan. 23. 15:09
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha telefonáláson kívül másra nem akarod használni, akkor nem.

De egyébként meg igen, rettentően. Az iOS önmagában elfoglalja kb. az 1/3-át, a többi hellyel meg próbálj meg gazdálkodni abban a korban, amikor egy fénykép 3MB, egy pár perces 720p videó több száz mega, nem beszélve a zenékről és alkalmazásokról.

Rettentő hamar be fog telni, úgy, hogy észre sem veszed, és iPhonet nem lehet bővíteni.

2015. jan. 23. 15:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Ha nem teszel rá semmit, akkor még sok is.
2015. jan. 23. 15:14
 3/5 anonim ***** válasza:
Ha tényleg kevés alkalmazást használsz, és nincs sok zenéd akkor elmegy.
2015. jan. 23. 15:42
 4/5 anonim ***** válasza:

nekem is 8gb-os van,ha zene és képek videók vannak rajt akkor elég

ha nagyobb játékokat is akarsz rátenni úgy már kevés

2015. jan. 24. 16:53
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg csak attól függ, mire használod. Nekem 16 gigás van, de most kb. 6GB szabad helyem van, és tudnék még takarítani, ha leszedem azt, amit hónapok óta nem használok.

Fotók az iCloud-ban tárlódnak, tehát csak addig foglalják a helyet, amíg fel nem tölti.

Zenét nem tárolok, van jó mobilnetem, iTunes "cloud-ból szól", illetve a Spotify-t használom még.

Természetesen ennek vannak költségei (Spotify premium 5 euro, 20GB iCloud tárhely 1 euro), de sokkal kényelmesebb, mint állandóan szinkronizálgatni.

Játszani nem szoktam (3-4 kisebb unaloműző van fent csak), app-okat nem tesztelgetek, csak olyan van fent, ami tényleg kell. Minden másra ott az iPad, vagy az asztali PC :-)

2015. jan. 25. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!