Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Galaxy s plus -Cyanogen mod?

Norbi658441 kérdése:

Galaxy s plus -Cyanogen mod?

Figyelt kérdés

Raktam a telefonomra ilyen modot,mert eléggé bevolt lassulva a telefonom,minden utasítást követtem.A telefonon 3.2-es android volt,amit kicseréltem 4.3-ra.Azt mondták,ha rakok rá ilyen programot,akkor gyorsabb lesz.A telefon dobozára az van írva,hogy 512mb ram-ja van.A feladatkezelőben is ezt írta,mikor rátettam a Cyanogen-t ,azóta márt csak 352mb ramot ír ki a rendszer,és így csak 65mega marad szabadon,ha minden program be van zárva,és szétlaggolja magát a telefon.A telefont vadonat újonnan vettem a Media Marktba.A telefon pontos neve GT-I9001.

Arra is gondoltam,hogy valami elromolhatott benne?Mit tudnák csinálni,hogyú ójra 512mb ramom legyen,és fusson normálisan az android?

2015. máj. 19. 13:13
 1/4 anonim ***** válasza:
nem romlott el semmi. rakd vissza a régi romot. meg fél giga ramtól ne várj semmit.meg egy 4.3 szerintem sok arra a telefonra.
2015. máj. 19. 13:16
 2/4 A kérdező kommentje:
Nemtudom visszarakni az originál régi romot,vagy csak simán rakjam vissza 3.2-re?
2015. máj. 19. 13:24
 3/4 anonim ***** válasza:
az eredetit. de hogy hogy 3.2 van rajta? úgy tudom hogy azt csak táblagépekre adták ki.
2015. máj. 19. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:

A 3.2 az a Honeycomb, ahogy előttem is mondák, csak táblagépre való. (valszeg 2.3-ra gondoltál)

Nem romlott el semmi a telefonodban, gondolom nemhivatalos CM-et raktál rá, a samsungokra csak az van (valszeg itt a baj).

Egyébként nem olyan nagy szám a CM, Custom Romok közül a Paranoid sokkal jobb, de az alap Google Nexus Romot semmi se veri.

Ha nem tetszik, odinnal áttolod rá a stock s plus rendszert és rendben is lesz.

2015. máj. 20. 13:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!