Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Cyanogen 12-re hol szerzek...

Cyanogen 12-re hol szerzek témákat?

Figyelt kérdés

Telepítettem ma a Cyanogenmod 12-t (Android 5.0.2) a Samsung S2-re. Minden brutális, Antutu 14802 pont helyett 18379 pont(pedig előtte 1,4GHz OC volt és most csak 1,2GHz), több a ram, elképesztően gyors, még a GooglePlay is mikor telepítek dolgokat közben szaladgálhatok megakadás nélkül mint ha a telefon semmit nem csinálna...

Csak csúnya fehér témája van, sajnos a Lollipop 5 tehet róla. Van téma váltás lehetőség de, nincs benne 1 téma sem. Honnan szerezhetek bele?

2015. márc. 3. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
CM11 témák nem jók hozzá? Az xda-n van egy csomo. Lehet 12 re is van az xda-n téma.
2015. márc. 3. 21:15
 2/4 A kérdező kommentje:
Jó kérdés.. Nem is gondoltam rá, megpróbállom
2015. márc. 3. 21:31
 3/4 anonim ***** válasza:
Feltalálták a google-t is. Meg a google playt is!
2015. márc. 3. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:

Közben találtam ilyent is, prémium témák APK-ja:

[link]

2015. márc. 3. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!