Mire érdemes lecserélni egy iphone 4s-t?
😀hihi
Komolyan kérdezem.Nem iskolás vagyok,hanem egy 38 éves családanya.
Olyan kicsi a 4s,valamilyen nagyobb képernyőre gondoltam.5s nem sokkal nagyobb,a 6 az méregdrága.
Akkor komolyan:
- miért cseréled le az iPhone 4-et?
- kihasználod-e az okostelefon adta lehetőségeket - tehát telefonáláson/SMS-íráson kívül használod-e másra is a telefont?
- ha igen, túlzottan hozzá vagy-e szokva az iPhone rendszeréhez, milyen alkalmazásokat használsz ott, átállnál-e Androidos vagy Windows Phone-os telefonra?
- a nagy méretű kijelzőn kívül milyen igényeid vannak egy telefonnal kapcsolatosan?
Na azért attól hogy nem vagyok 18 éves,nem csak sms-re és telefonálásra használom a telefont.
Emailek fogadása,küldése,messenger,netezés napi szinten,egy kis kijelzőn ez nehézkes.
Használtam már windows és androidos telefont is.
Legszívesebben az iphone 6- ot venném meg,de baromi drága.
Tetszik az iphone,azért is vettem mert a legmegbízhatóbb(?) ,de nem ragaszkodom hozzá foggal körömmel.
Az iPhone 5s már egy fokkal modernebb mint a 4s és az 5, és szoftveresen még támogatot (az 5-öt valószínűleg idén ősztől már nem fogják), szóval ha belefér a keretbe vedd azt.
Netezésre a feleségem egy iPad Minit használ, ahogy fentebb is említették, a tabletek tökéletesek erre a célra. A laptopját már csak akkor kapcsolja be, ha dolgoznia kell.
(És persze van milliónyi fajta androidos és vindózos telefon, valamelyik üzletben tapogasd meg a Google Nexus 5-öt és a Microsoft Lumia 640-et is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!