Iphone 6plust érdemes lecserélni Samsung galaxy Not 4-te?
Figyelt kérdés
16gb-os iphone kaptam, de ez nagyon kevés és ha eladnám inkább Samsungot vegyek vagy érdemesebb ráfizetéssel (kb 60ezer) venni nagyobb méretű iphont? Mennyire jo a Not4?2015. márc. 22. 20:01
1/11 anonim válasza:
Egyik legjobb telefon a Note 4, de ha amúgy tetszik az 6 Plus meg az iOS akkor vedd azt, te tudpd.
3/11 anonim válasza:
ha szopatni akarod magad a touchwizes androiddal akkor cseréld le
4/11 anonim válasza:
Nekem sima 6-os van...előtte note 3-am volt. Nem térnék vissza az androidhoz...nagyon meg vagyok elégedve az IOS-el.
5/11 anonim válasza:
Nem értem hogy lehet az, hogy ha valaki azt mondja itt GYIK en hogy jó az android, akkor az 0% ban hasznos ha meg valaki azt mondja hogy jó az iPhone ekkor az 100% ig hasznos. Már egy csomó kérdésnél észrevettem ezt. Lehet hogy az Apple nak vannak direkt arra szakaosodot emberei akik lepontozzák az androidosokat a meten ? :D :D :D még el is tudnám képzelni :DDD
6/11 anonim válasza:
5. Ez tényleg így van! Itt is a N4-et javasoltam erre tessék...
7/11 A kérdező kommentje:
Engem a pontozások elég hidegen hagynak. Azt nézem ki mit ír. 5 napja kaptam a 6 pluszt, de annyira nem ismerem ki magam rajta, hogy nem biztos, hogy meg akarom tartani. Androidhoz vagyok szokva. Ez az IOS meg nagyon furi :-) Amugy így egy hetesen kártyafüggően kb mennyiért menne el?
2015. márc. 26. 13:18
9/11 anonim válasza:
Ne válts!
Hidd el,a Note 4 nem annyira jó!
En meg Note 4-ről váltottam i6-ra!
Néhol akadást azért észre lejet venni a Note 4-nél(én hülye,ennyiérrt ki az a barom,aki akadozós csúcsdrodiot vesz?-)egyszóval fos volt,rossz élmény volt használni is!
Az i6-tal semmi baj,minden gördulékeny.Hozzá kell szokni,sokkal átláthatóbb az iOS.Na és persze megbízhatóbb!
10/11 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy az Apple gyártmányokban gyárilag van betervezve a garancia lejártával az elavulás, ahhoz képest úgy látom sokan szeretik. Lehet már ezekhez egyáltalán új aksit, vagy bármit venni? Mert még 1-2 éve bármi hiba esetén, még ha csak aksi baja volt is, csak kidobni lehetett, és újat venni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!