Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a Galaxy Ace?

Jó telefon a Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 14:26
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Akkor miért az Androidot dícsérik a legtöbben? Akkor milyet?
2015. máj. 16. 14:55
 12/23 kérdező.. ***** válasza:
89%
Moto E 2015 legjobb,nem fagy,nem laggol mint a többi sony,samsung.Akksija a legerősebb ennyi pénzért,3 napot is bír és sokáig van támogatva szoftverilag vagyis sokáig nem lesz elavult.
2015. máj. 16. 14:57
 13/23 A kérdező kommentje:
Android OS, v5.0.x (Lollipop) - ez mit jelent?
2015. máj. 16. 15:05
 14/23 kérdező.. ***** válasza:
A legújabb 5.0-s android van rajta.
2015. máj. 16. 15:08
 15/23 anonim ***** válasza:
48%
Mondjuk szerintem nem kell hasra esni az 5.x androidtól, telefonomon próbáltam, átdolgozott felület, de annyi pluszt nem ad a 4.x-hez képest.
2015. máj. 16. 15:27
 16/23 Norbi658441 ***** válasza:
50%
Ha nem használod játékokra,akkor nem kell 5.0-ás android,esetleg ha tetszik a kezelőfelülete.
2015. máj. 16. 15:37
 17/23 anonim ***** válasza:

Ha most ismerkedsz vele, és 30K a keret, ne vegyél droidot, mert csak felidegesít... A droid alá olyan vas kell hogy normálisan menjen, ami a 30K duplájánál kezdődik, de inkább még feljebb.

Ebben az árban én WP-ben gondolkodnék, az még egy kenyérpirítón is gyors és stabil.

2015. máj. 16. 16:16
 18/23 anonim ***** válasza:
A legjobb WP-s telefon ennyiért a Microsoft Lumia 535.
2015. máj. 16. 16:54
 19/23 anonim ***** válasza:

Azért az Androidot dícsérik agyba főbe mert a Google és a Samsung iszonyat pénzt öl a hadjáratra a Microsoft és az Apple ellen, médiában, jogi úton illetve egyéb úton próbálja ellehetetleníteni őket. Illetve tény h egy időben az Android megjelenésekor egy reális alternatíva volt az Iphone-al szemben, de manapság az oprendszer egy laggtömeg az egész. Egy Windowst futtató PC 5 grafikai programmal HD videót nézve kevesebb memóriát és CPUt eszik mint az a szutyok. Egyszerűen nem törődtek vele évekig, túlnőtte magát. Lehet h a külső csillivilli de programozás ügyileg óriási gondokkal küzd. Ezért kell manapság egy alsó kategóriás Android telóba is 4 meg 8 magos proci, ami röhej.

Persze nem akarlak lebeszélni róla teljesen. A pénz nagy úr, és ha olcsón akarsz telót venni, nyilván meg lehet találni egy komprumisszumképes készüléket Android fronton is. Meg ott vannak a csúcskészülékek, azért azok egész tűrhetőek, bár én ott dobnám ki a kukába a 250 ezres Galaxy S5-t, amikor hívás közben lefagy, vagy már a névjegyzéknél belaggol. Haveromnál láttam már ilyet. Hétköznapi embert nem feltétlen zavarja, meg lehet békülni vele (ezt abból gondolom h renegeteg Android felhasználó van), de én tuti kivágnám mérgemben.

2015. máj. 16. 18:23
 20/23 kérdező.. ***** válasza:

Persze,mert nem samsungot kell venni...

Jó az android és egyre jobb csak nem mindegy milyen telefonon.

2015. máj. 16. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!