Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó telefon a Galaxy Ace?

Jó telefon a Galaxy Ace?

Figyelt kérdés
2015. máj. 16. 14:26
1 2 3
 1/23 kérdező.. ***** válasza:
89%
Az Ace(1) a legrosszabb telefon amit csak gyártott a samsung.A többi ace is hasonló,még az Ace 4 elmegy,de nem ajánlott az sem.
2015. máj. 16. 14:28
 2/23 A kérdező kommentje:
Ok, köszönöm. Halvány lilám nincs az okostelefonokról, de már szeretnék egyet, fogalmam sincs hol kezdjem az "ismerkedést" velük.
2015. máj. 16. 14:33
 3/23 kérdező.. ***** válasza:
Először is mennyit szánnál rá?
2015. máj. 16. 14:35
 4/23 A kérdező kommentje:
30 ezret, de használtban gondolkodom.
2015. máj. 16. 14:39
 5/23 Norbi658441 ***** válasza:
35%
Ace-t ne vegyél,se ilyen Core-kat,menj a felsőbb kategóriás telefonok lebutított verziójaira,pl Galaxy s3 (kicsit elavult már) vagy Galaxy s4 mini(1évig még biztosan minden akadás mentesen fog menni,és minden játékot elvisz) Galaxy s5 mini (na ez márt drágább telefon,akkora mint a rendes s4) Azért mondom,hogy vegyál ilyen kategóriát,mert ezekkel többet foglalkozik a Samsung cég.Ha nézel egy Ace-t,vagy Core-t azt kiadják azt cső,semmi frissítést nem kap.Nemrégiben jelentek meg a legújabb 5.0-ás androidok,az Ace,Core... nem kapák meg és nem is fpgják megkapni,az s3-as sem kapja meg,mert elavult már a rendszere,az s4 miniről nem tudok semmit,csak,hogy az s4-es megkapta,de szerintem az s4 mini is megfogja,mert 1giga ram felettiek fogják csak megkapni.
2015. máj. 16. 14:40
 6/23 Norbi658441 ***** válasza:
46%

*előző vagyok

Inkább vegyél egy drágább és normális telefont mint egy olcsót és rosszat,mert hidd el veszel egy olcsó telefont és 1év után meg szidni fogod és megbánod,hogy miért nem a drágábat vetted,hidd el én is jártam így!

2015. máj. 16. 14:42
 7/23 kérdező.. ***** válasza:
76%
40k-ért vehetsz Moto E 2015-t ami sokkal tovább lesz támogatva mint bármelyik samsung vagy más márka 100k alatt.(100k alatt szinte nem is támogatja egyik gyártó sem a telefonját,kivéve a motorola)
2015. máj. 16. 14:43
 8/23 A kérdező kommentje:
A mini egyébként mitől mini? Mert vannak már elég jó áron használtan. És mi a véleményetek a Sony Xperia PLT22i -ről? Ezek is jó áron mennek. Különben annyira nem is a játék érdekel, dolgozó nő vagyok. :) Viszont jó lenne ha nem merülne gyorsan, még amit gyakran használok az a kamera, és jó misnőségebn szóljon a zene. Azt hiszem ennyi lenne. Ha bárki bármiben tud segíteni, megköszönném, ugyanis nincs "férfi a háznál" aki ellátna jó tanáccsal :)
2015. máj. 16. 14:45
 9/23 anonim ***** válasza:
89%

Azért egy S4 mini és társai némileg 30 ezer felett vannak :)

Amúgy kinek a pap, kinek a paplan. Ace 2-től már elég használhatóak alap dolgokra, a 4 kifejezetten kellemes kis telefon. Nekem egy Xperia T-van, használtan 18k volt, bőven tudja azt amit kell. Ráadásul egykor csúcs kategóriás volt, így külsőre is szép.

Mondjuk 30k körül elgondolkoznék egy Windows-os telón, ott a legolcsóbbak is hasítanak rendesen, plusz nem lesz lutri mint a használt.

2015. máj. 16. 14:49
 10/23 anonim ***** válasza:
Szvsz ha most ismerkedsz az okostelefonokkal, akkor Androidost ne nagyon vegyél mert örökre elmegy a kedved az egész okostelefon mizériától.
2015. máj. 16. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!