Miért nem tudom megnyitni a a számítógépen a telefont, amit eddig úgy lehetett használni, mint egy USB lemezt? Folyton olyan hibaüzenetet kapok, hogy "a hardver nem lett telepítve, mert a varázsló nem találja az illesztőprogramot".
Hasonló probléma:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Az enyém nem sony, és még egy nagyon elavult hardveres XP sem jelentett gondot, a widows7 sem/ most egy Toshiba notebook van nálam XP, de korszerű hardverekkel. Itt semmi nem segít.
igen, minden pénz kérdése - akinek nincs, az szarakodik
minden működik, csak a telefon nem, valamint minden illesztőprogramnál ugyanezt a szöveget írja ki, annál is amelyik működik - egyébként a rendszer sehol semmiféle problémát nem talál, csaképpen vaz illesztőprogramokat sem, noha van
De azért köszönöm a választ - másoknál azt olvastam, hogy ilyen esetekben csak az újratelepítés segített
nem az én gépem, ráadásul Toshiba (érzékeny) és XP (már csak 8.1-től fölefelé állnak vele szóba)
mindenesetre a gép 2 hét után egy ineterface device frissítéssel (amire addig nem reagált) megreparálta saját magát - akár ha ruletten nyertem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!