UPC mobile freedom tarifák, korlátlan internet? Mennyire korlátlan?
Upc mobile freedom tarifákba foglalt internet mennyire korlátlan, az internet sebessége mennyire használható?
Véleményekre lennék kíváncsi megéri-e ilyen csomagokat vásárolni?
te tudod eldönteni hogy mennyi sms és perc kell neked. vagyis mennyit használsz. ugye mindegyikben korlátlan net van és az oda is van írva hogy mennyi a fel és letöltési sebessége.
de ezeket csak az tudja igénybe venni akinek van valamilyen vezetékes szolgáltatása már tőlük.
a 4G az nem egy sebességet jelöl...:D
amúgy igen...korlátlan, de szerintem is enyhén gáz. böngészésre elmegy, a legolcsóbb 4ezer Ft-os csomagban pl 1/0,5 Mbit-es netet kapsz, nyilván nulla garantáltal.
ezt össze kell vetni a telekommal mondjuk 5500ért kapsz egy 30/10-es netet, 500 megával és korlátlan hálózaton belüli teleofnálással, sms-ezéssel.
4G-re visszatérve, lefedettségben azért jól jön, főleg telekomnál, ahol a 3G lefedettség egy rakás szar.
a upc nem tudom, kitől bérli a hálózatot.
Szia nekem én az upc mobilnál vagyok mar majdnem fél éve 4000ft korlatlan net nekem a sebessége megfelel szerintem nem mobilnettel kezdjen az ember torrentezni youtube videot 480p vel tökéletesen betölti upc hálozaton belül korlátlan beszélgetés plusz 100 perc hálozaton kivülre meg 100 sms
Nekem sincs upc szolgáltatásom kerestem a családban egy rokont akinek van havonta utalom neki az összeget :) lefedetség pedig megfelelő ugye a vodafon hálozatát használja és az sem utolsó amit előttem említettek hogy nincs hűség idő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!