Korlátlan mobil internet a Telekom-nal?
Szóval le töltöttem a telekom alkalmazását androidra,es előfizetéses vagyok,es a menü pontokban találtam egy olyat hogy:Korlátlan böngészés és email opció.
Magyarán:Korlátlanul tudnek internetezni?
mert egy picit kevesnek tartom az arat mert csak 1890ft.
Szóval?
Pedig nem néztem el semmit.
Ez van le írva.
Ennyi pénzért.
Nincs ott valami apró betűs rész, ahol megmondják, hogy a korlátlan böngészés az kb 3 weblapra korlátozódik, és a többiért fizetned kell? :D
Mellesleg abba, hogy a böngészés "korlátlan", a skype, viber, youtube, stb nem tartozik bele, tehát nem tudsz korlátlanul internetezni.
"Az igénybevétel feltétele: aktív, túlforgalmazási díjat nem tartalmazó havi/ időszaki díjas mobilinternet szolgáltatás megléte, ami lehet a havidíjban bennefoglalt adatmennyiséget tartalmazó hang díjcsomag, a hang díjcsomag mellé aktivált adatdíjcsomag/adatopció vagy mobilinternet-csomag."
Tehát, kell lennie egy internet előfizetésnek, amihez 1890 ft-ért választhatod ezt az opciót pluszban, hogy korlátlan legyen.
Nekem most van egy aktív mobilnet csomagom mégpedig az Eco surf csomag.
Szóval ha emellett megrendelem ezt az opciot akkor korlatlan lesz minden?
Oke.
Köszönöm! :)
Én egy dominnós netcsomag mellé rendeltem meg, a dolog tényleg működik.
"Böngészésnek interneten keresztül a böngésző program használatával web oldalak megtekintése, azaz a web szervereken tárolt szöveg és kép formátumban elérhető tartalmak valós idejű elérése és megjelenítése minősül. Nem minősül böngészésnek a web oldalakon megjelenített vagy azokhoz kapcsolt egyéb formátumok és forgalmak, különösen online játékok, FTP, P2P file megosztás, hang és videó tartalmak letöltése vagy megtekintése. A http video, audio és egyéb (pl. beágyazott multimédiás) tartalmak nem részei az opciónak.
Az email küldés/fogadás tárgykörébe tartoznak a következő protokollok - POP3, POP3S, SMTP, SMTPS, IMAP, IMAPS - használó levelezőkliensek forgalma. Továbbá a tematikus csomagba tartoznak a különböző webes email kliensek használata, pl. Gmail."
És pl. ha délutántól hajnalig böngészek, mint az állat, akkor levesz pl. 5 megabájtot az alapcsomag adaforgalmából. A képek direkt letöltését is az opció vállalja magára.
Azért valahol elképesztő ez a mai Magyarországon, hogy havi pár ezer Ft-ból a szokvány böngészés (újságolvasás, blog, fórumozás stb) tényleg korlátlanul végezhető mobilneten. Én egy ezresért vettem egy Web n walk sticket, tehát a vas is olcsó.
Nyilván, akinek azt jelenti az internet, hogy 7/24-ben megy a torrent, meg a webrádió, annak a vezetékes kell :)
Okes...
Köszönöm!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!