Telekom Voip tiltás?
Sziasztok!
Move M csomagom van Netplusz XL-el kiegészítve, azaz 3.5GB mobilnetem van. Sajnos most szembesültem vele, hogy ezt nem tudom pl Viber telefonálásra használni, mert a Telekom letiltotta. Van valami módszer amivel ezt ki lehet kerülni? Tudtommal a szolgáltatók a portot tiltották le, van valami mód amivel a Viber más portot használna a Voip-ra?
Előre is köszönöm!
Hali
Rossz hírem van csomagodban van 500mb mobilnet de te rendeltél egy Netplusz Xl mobilnet csomagot így csak a 3 gb jár. Vpn próbáltad ?
3.5GB jár.
Még nem, de nem tudom, hogyan kellene beállítani. Lumia 930-as készülék, Windows Phone 8.1-el.
Lehet ingyenes VPN progikra/szerverekre csatlakozni, vagy saját VPN-t üzemeltetni, pl: routereden, ha támogatja.
Androidra a Hola VPN a legegyszerűbb megoldás, de persze van sok féle program. Legtöbbnél nem kell semmit állítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!