Már csak én vagyok egyedül ebben az országban, akinek nincs okos telefonja? :O
Figyelt kérdés
6 éves telócskámhoz nagyon hűséges vagyok, de azért bevallom, néha szégyenlem felvenni :) Sokan nevetnek rajtam :)2015. máj. 15. 17:11
1/13 anonim válasza:
Nyugi. A nagymamámnak sincsen még.
2/13 anonim válasza:
Nekem sincs és nem is kell, így legalább kevesebbet ülök a gép előtt.
3/13 anonim válasza:
Nekem sincs és nem is lesz, pedig alig múltam 30 (még nem vagyok nagymama:)) Én csak azt sajnálom, hogy szégyelled. Nekem ingyen sem kellene. (Ezt nem "csak úgy" mondom, lett volna rá lehetőségem, kétszer is megnéztem, megforgattam a kezemben, és köszöntem szépen, de vettem egy "normális" kártyafüggetlent.
4/13 anonim válasza:
a szüleimnek sincs okos telefonja, sőt a nagynénémnek se.
5/13 anonim válasza:
Nekem nagyszerű butatelefonom van. Mindent kibír.
Pedig még az okostelefonok programozásához is konyítok egy kicsit.
6/13 anonim válasza:
Nekem sincs okostelóm (pedig fiatal és modern vagyok) én teló nélkül is okos és menő vagyok és tudok boldogulni az életben.
7/13 anonim válasza:
nem 6-os, az mellett az út mellett ahol te csöveskedsz:-D
8/13 A kérdező kommentje:
"Én csak azt sajnálom, hogy szégyelled"
Hát nem is az hogy szégyellem, csak sokszor zavaró, ahogy próbálják kitalálni miközben a fülemen lóg, hogy ez vajon milyen modell. :D
2015. máj. 15. 17:34
9/13 anonim válasza:
mindenki magából indul ki. sajnállak hogy neked nincs életed, barátaid, hogy itt kell kiélned a frusztráltságodat.. de nem válaszolok neked többet, megyek a barátaimmal pizzázni.."ha tudod mi az hogy barát:-D"
10/13 kérdező.. válasza:
Jól teszed,hogy nincs okostelefonod,legalább nem süllyedsz le a szintjükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!