Mahhoo3-3 kérdése:
Nem tudok egyedül tanulni, mit csináljak?
Figyelt kérdés
a házit vagy valamit tanulnom kell, mindig elbambulok, elkezdek mással foglalkozni. ha ott van anyukám és figyel akkor a házit gyorsan megirom, egyedül 1 feladaton órákig gondolkozom, ha ott van anyukám rögtön rájövök. ez miért van és mit tehtek.
13 éves vagyok.
2013. jan. 27. 15:19
1/3 anonim válasza:
nekem is ez volt a problémám, de hidd el túl lehet rajta jutni, csak akaraterő kérdése legalábbis nálam. kitartás
2/3 anonim válasza:
motiváció.... mond magadban,hogy pl.gyorsan megírom a házit,aztán végre nyugodtan bármit csinálhatok...ilyenek :)
3/3 anonim válasza:
Csak ha anyukád ott van, vagy bárki más (emberi lény :)) esetén? Szerintem egyébként az lehet talán, hogy inkább másoknak akarsz bizonyítani, mint magadnak. Talán, ez csak tipp. De mindenképp találj erre megoldást, mert később csak rosszabb lesz élesben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!