Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi baja a telefonomnak?

Macihercegnoje kérdése:

Mi baja a telefonomnak?

Figyelt kérdés

Ha le akarok tolteni egy alkalmazast a play aruhazbol folyamatosan ezt irja ki: "Error downlanding "xy alkalmazas". There is insufficient space on the device".

Van hely a teledonon is,a memoriakartamon is.

Nem ertem. Egy programot seem tudok letölteni. :@

2015. máj. 14. 17:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Töröld ki a play gyorsítótárát az majd megoldja nagy eséllyel.
2015. máj. 14. 17:02
 2/5 A kérdező kommentje:
Mi az a gyorsitotar?
2015. máj. 14. 17:04
 3/5 anonim ***** válasza:
beállítások - tároló - ott kikeresed a Google Play Áruházat, majd rámész az gyorsítótár törlésére. Ha ez se oldja meg, akkor az adatok törlésére is, ha ez se, akkor ezek után indítsd újra a telód.
2015. máj. 14. 17:25
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem sikerult. De most sikerult a telefonomrol a play store-t letiltani. Nem tudom semmilyen modon megnyitni... H tudom visszacsinalni? :S
2015. máj. 14. 17:33
 5/5 anonim ***** válasza:

nem is lehet letiltani a play store-t.. azt nem tudom, hogy csináltad :D

esetleg a frissítéseket távolítottad el, de leírtam, melyik 2 gombra bökj rá.. Indítsd újra, remélhetőleg akkor már ott lesz.

Ha más nem, kitörölheted a google-s profilod, majd újra felveheted, de az a kényelmetlenebb és hosszadalmasabb megoldás.

2015. máj. 14. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!