IPhone-on tényleg van olyan funkció, hogy ha ellopják, akkor mutatja, hogy épp hol a telefon?
2 tökéletes megoldás van a biztos védelemre. a sim tálcát beragasztod, a power gombot pedig elrontod, és emellett persze folyamatosan be van kapcsolva legalább a mobilneted, illetve kivétel nélkül úgy indulsz el otthonról, hogy fel legyen töltve. :D na akkor tényleg annyit tehet a tolvaj, hogy eldobja...máskülönben meg tudod követni iCloud.com-on.
amúgy 3-as megnézem, hogy töröd fel az iOS aktivációs zárját. azt mondjuk nem lehet, így ha elég hülye a tolvaj, akkor csak azért lop iPhone-t, hogy utána legyen egy téglája, másnak meg ezzel kárt okozzon...:D
ezek miatt a biztonsági módszerek miatt is szerintem megéri az iPhone a plusz pénzt. akár wp-t, akár androidot nézünk, nyom egy hard resetet, és már adhatja is el a tolvaj...
talán 1 dolgot hiányolok még ebből a rendszerből.
ugye az aktiváláshoz mindenképpen kell net, és ha a laikus tolvaj megpróbálja aktiválni, de a telefon már le van tiltva, akkor a telefon a beregisztrált Apple ID-re küldene egy e-mailt a jelenlegi helyzetével, és ezt annyiszor megtenné, ahányszor próbálkoznak.
EMBEREK, kaptam egy ilyen privát üzenetet itt, szerintem érdemes elolvasni, lőttem róla screenshotot:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!