Windows Phone telefon nyomon követése funkció?
Figyelt kérdés
Nokia Lumia 520 telefonomon találtam egy "telefon nyomon követése" funkciót, ami tök jónak tűnik meg minden (ha esetleg eltűnik vagy ellopják, akkor a gépről könnyedén megtalálhatom, lezárhatom stb.), viszont ahhoz, hogy aktiváljam bele kell egyeznem abba, hogy a Microsoft különböző értesítő sms-eket fog nekem küldeni erről a funkcióról, valamint a webáruházról és ezek az üzenetek díjkötelesek lehetnek. Az lenne a kérdésem, hogy ezek az sms-ek körülbelül hány Ft-ba kerülnek és milyen sűrűn jönnek, esetleg valaki igénybe vette már ezt?2014. aug. 26. 20:22
1/2 anonim válasza:
bar en Erdelyi vagyok es mas szolgaltatom van, nalam semmi uzenetet nem kuldott az MS, csak a telefon aktivalasakor, meg szoft frissitesenel
meg kapott sms-ert nem kell fizetned, nyugodtan hasznalhatod a funkciot, de az csak a te kartyaddal megy, ha ellopjak es kiveszik a sim-et akkor lottek a nyomkovetesnek
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor megpróbálom. :)
2014. aug. 27. 18:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!