Milyen teló a samsung diva?
amit alulra írtál azt fogalmazd meg másképp és akkor lehet érteni. Tudom h mire gondolsz viszont nézz utánna
www.telefonguru.hu írd be a keresőjébe h samsung diva mindenféle tulajdonsága ott van.
Sok sikert:-)
Szia!
Nagyon jó telefon! A kamerája 3.2 megapixeles, van Kívánságlista benne( inkább bevásárlólista), képszerkesztő + Beauty & Lomo program, amikkel retusálhatod a képeidet. Van magyar nyelvű menüje, csinos gyöngyházszínű a hátlapja, steppelt kabátra emlékeztet, de az a része is műanyag. Maga a telefon érintőképernyős. Widgettek is vannak (bal oldalon), kissé lassú néha, de különben minden van benne (sőt, több is), ami egy másik telefonban is. Csak a T-Mobil-nál van még, 29.850 forint ott, amúgy máshol 50.400 forint. Én ilyet kérek szülinapomra.
A másik telefon, a Diva Folder még nem jelent meg Magyarországon. Nem kötötték a T-Mobil-hoz, nem is tudja senki sem, hogy miért.
A T-Mobil-os link:
biztos jó teló...hisz samsung csak jó lehet
de ahogy kinéz...htt...
biztos van akinek bejön...de én meglátom a kirakatban forogni..és áhh...elég is látványra...
mint v.mi pokróc xD...de ez csak megánvélemény senkit se szeretnék sérteni..
Helloó
nem tudjátok, azt az idegesítő billentyűhangot nem lehet vhogy levenni? mert csak 3 közül lehet választani, illetve ha lehalkítom a telefonhangokat, akkor hiváskor sem csörög... pls segítsetek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!