A Samsung Omnia 7 milyen telefon?
Figyelt kérdés
Be lehet rajta állítani, hogy csak akkor másszon fel netre, ha wifi közelben van? És van magyar nyelv belőle? Multimédiában milyen a telefon? játékok mennyire vannak rá? És a rendszer akadozások bugokat mennyire vettétek észre?
Szerintetek megéri az árát?
2011. okt. 10. 20:04
1/2 anonim válasza:
egy nagyon jól összerakott minősége telefon!
talán ez a legjobb telefon a Samsungnál(összerakás,és minőségileg)
de szerintem a WP7 egy undorító egy rendszer!
azok a kockák, meg az egész megjelenés nem tettszik nekem!
de KIHANGSÚLYOZOM hogy ez az ÉN véleményem!
én a helyedben androidot keresnék!
2/2 anonim válasza:
nekem már volt, az előzőnek igaza van minőségében. teljesen megéri az árát, talán az üzemidő is egy kicsivel jobb, mint más telókon(gondolom az amoled miatt van), zene jól szól rajta, kamerában szerintem a samsungok a legfejlettebbek(magánvélemény). mango-val nem tudom mennyire akad(ugye már van multitask), állítólag maradt ugyanolyan akadásmentes mint az elején. magyar nyelv nincs benne és sajnos nem is lesz, kivéve, ha valahogy ráokoskodod(azt hiszem vannak alternatív megoldások), de egyébként nagyon egyszerű fogalmak vannak benne, én szerettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!