Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti is hasonlóan éreztetek,...

Ti is hasonlóan éreztetek, amikor megvásároltátok az első iPhone készüléketeket?

Figyelt kérdés

Sok telefonom volt, de mindegyik felejthető, mióta iPhone 6-om van. :) Annyira igényes az összeszerelés, kellemes a fogása, szép a megjelenése, bárhol előveszem, vonzza a tekinteteket, és büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen telefont birtokolhatok.

Már egy hete alig bírom ki, hogy ne használjam legalább egy-két órát naponta, és annyi jó alkalmazást tettem rá, mégse lassul.

Már bánom, hogy nem gyűjtöttem évekkel ezelőtt többet, és nem iPhonet vettem.

2015. máj. 10. 23:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Mindenki leszólja a Nokia X-et, de kis se próbáltátok, csak a tesztekre és gyári adatokra hivatkoztok...

Egy custom launcherrel igenis jó telefon, és 23 ezer ft-ért sokkal jobb mint a szolgáltatók kínálatában lévő gagyi koreai és kínai telefonok.

És nincs rajta google play? Én root nélkül tettem rá, egyáltalán nem ördöngosség. És állítom pl. a Carmageddon nektek nem megy a Samsung mittoménmi telefonjaitokon (ebben az árban).

Ráadásul két év gyártói garanciát is kaptam hozzá, és két kártyás, és jár hozzá ingyenes navi is... ja és piszok hangos. na mindegy nem sorolom úgyis felesleges.

Szóval nem olyan sz* mint gondoljátok.

2015. máj. 26. 15:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!