Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ti is hasonlóan éreztetek,...

Ti is hasonlóan éreztetek, amikor megvásároltátok az első iPhone készüléketeket?

Figyelt kérdés

Sok telefonom volt, de mindegyik felejthető, mióta iPhone 6-om van. :) Annyira igényes az összeszerelés, kellemes a fogása, szép a megjelenése, bárhol előveszem, vonzza a tekinteteket, és büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen telefont birtokolhatok.

Már egy hete alig bírom ki, hogy ne használjam legalább egy-két órát naponta, és annyi jó alkalmazást tettem rá, mégse lassul.

Már bánom, hogy nem gyűjtöttem évekkel ezelőtt többet, és nem iPhonet vettem.

2015. máj. 10. 23:03
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Sosem az alapján ítéltem meg az embereket, hogy milyen telefont-értéktárgyakat birtokoltak, mert a telefon az nem más, mint egy érték/használati tárgy, a generációk fejlődésével már sok mindent ellehet intézni 1-2 gombnyomással vagy épp telefonon, banki átutalások, levelezések, események szervezése, egyeztetése.

Vannak azonban olyanok, akiknek ez egyfajta státuszszimbólumként szolgál...na, az olyanoknál viszont kijárna egy nyakleves.

Mikor más embert lenéz, csak mert neki "jobb" mint a másiké, beskatulyáz bizonyos embereket, na az olyat csak sajnálni tudom, nem kívánok neki semmi rosszat, csak annyit, hogy pl: a telefonja legyen a legnagyobb kincs és örömforrás az egész életében.

Kérdező, kérdésedre válaszolván: nem, nem volt olyan érzésem, vettem egy telefont, mert tetszett és mert szükségem volt egy új mobilra (i5) azóta lecseréltem, mert változtak az igényeim technikai tekintetben, most egy lumiát használok, korábban samsungot használtam (i5 előtt) de a samsungot megbántam, az i5 jó volt kipróbálni az ios-t, a lumia pedig jelenleg minden igényemet kielégíti, de azt a "büszkeséget" nem éreztem soha, amit te leírtál.

2015. máj. 11. 16:42
 12/31 anonim ***** válasza:
Minden telefonom a maga nemében korában szinte csúcs vagy csücskozeli volt igy nem éreztem soha.iphone eleve nem szeretem...most egy közel középkategóriás luniam van,de a célra megfelel...soha nem ereztem ezt az eufórikus érzést.s nem is hozott lazba pedig rengeteget nyomkodom az iphonjat..
2015. máj. 11. 17:30
 13/31 Saavedro ***** válasza:
63%

"büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen telefont birtokolhatok"

Áhhháháháháháháhá...ez olyan mintha én arra verném a nyálam hogy Sobotta atlaszt használok.

Gyertek még, gyorsan, röhögjük ki a kérdezőt, jó hangosan, már csak ezért a felesleges monológért is.

2015. máj. 11. 17:55
 14/31 anonim ***** válasza:
6%
az irigységet kompenzáljátok ezzel?
2015. máj. 11. 17:57
 15/31 A kérdező kommentje:

Ennyi irigy embert. Nyugaton, ha van egy szép házad, és leparkolsz elé az új kocsiddal, gratulál a szomszéd. Magyarországon ha ugyanezt megcsinálod, a szomszéd oda se megy hozzád, hanem a függöny mögül bámulja, és közben morog, hogy ennek az újgazdag reteknek új kocsija van.

Ezzel mindent leírtam, ami lényeges.

2015. máj. 11. 18:02
 16/31 Saavedro ***** válasza:
74%

"Ennyi irigy embert. Nyugaton, ha van egy szép házad, és leparkolsz elé az új kocsiddal, gratulál a szomszéd. "

Szóval azért írtad ki, hogy gratuláljunk? :D Ezzel mindent elmondtam. Áhháháháhá

Majd arra leszek irigy, ha lesz benned valami, ami senki másban. Addig ugyanolyan átlagos vagy, mint én, vagy sokan mások.

2015. máj. 11. 18:05
 17/31 A kérdező kommentje:
Nem kértem gratulációt. De itt képtelen valaki negatív megjegyzés nélkül valami mellett elmenni, ami nem tetszik neki.
2015. máj. 11. 18:08
 18/31 Saavedro ***** válasza:
63%

"vonzza a tekinteteket, és büszkeséggel tölt el, hogy egy ilyen telefont birtokolhatok"

Mégis mit vártál? Am vagy tényleg gratulációt vártál, vagy tényleg nem tudod, hogy mire való ez a kis szövegdoboz, amibe most épp írok. A megjegyzés lehet negatív is, elárulom. És ha én ilyeneket írtam volna ki (ki tudja, mi célból), nem is vártam volna mást.

2015. máj. 11. 18:12
 19/31 Zakathol ***** válasza:
83%

Kérdező, azért van különbség aközött, hogy a kocsiddal beparkolsz a ház elé szép kussban, és aközött, hogy nagy pofával hangoztatod, hogy "nézzétek nekem mim van, hát nem csodálatos?!"

Lehetsz büszke rá, hogy megspóroltad rá a pénzed, megdolgoztál érte, és örülhetsz is neki, hogy mid van, de ezzel mások előtt kérkedni rettentő ellenszenves, másfelől pedig érdektelen dolog.

A megnyilvánulásaid, az indokolatlan ömlengés, és marketingbullshit visszamondása nem egyenlő azzal, hogy van egy telefonod aminek örülsz. Egy ilyen embernek senki nem fog gratulálni, de elhiheted, hogy én minden egyes akármilyen minőségű holmi vásárlása után "használd egészséggel"-t szoktam kívánni minden ismerősömnek, még akkor is, ha az én értékrendemnek nem megfelelő cuccokat vásárolnak, mert tudom, hogy ők örülnek neki. De ez amit csinálsz, ez nem öröm, hanem gusztustalan kivagyiság, amit nyugaton is utálnak az emberek, nem csak itt...

2015. máj. 11. 18:19
 20/31 anonim válasza:
Nekem 7 éve van iPhone-om, éés még mindig ilyen érzés, az első pillanattól kedve.. :)
2015. máj. 11. 19:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!