Nektek is hamar felmelegszik az LG G3-matok?
Használom kb. 20-30 percet a telefonomat és felmelegszik, de nem játszok rajta, hanem Facebook meg ilyenek. Magyarul internetezek. 3G-m szokott lenni. És nagyon hamar merül is így. Mitől lehet és mit tudok ellene tenni?
Előre is köszönöm!
Semmit. Most oszthatnám az észt, hogy lájtosabban használd, de egy csúcskészüléknek bírnia kellene a strapát.
Amúgy baromijó a kicsike, mert hasít, tűéles kép, de ez a melegedés, ez nemigazán válik előnyére..sajnos túlhajtott a hardver...túl sokat akart a a gyártó a konkurenciát megelőzendő...
Bevallom, én elajándékoztam egy olyannak, aki keveset használja, így nem melegszik, bármit is csinál pár percig..
vettem újból egy G2 32 Gb-ost.
szóval jobb tanácsom nincs, mint a kíméletes használat...tudom, erre megkérdezed, hogy egy ilyen drága készüléket?
passz..
esetleg ha értesz hozzá, akkor törölni az 5.0-át és telepíteni a 4.4.2-t...csak nem tudom vezérelné-e a képernyőt a felbontása miatt. mert ez nagyon megdolgoztatja a hadrvert..
de lehet, hogy ez csak ötlet marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!