Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia Lumia 535 vélemények?

Nokia Lumia 535 vélemények?

Figyelt kérdés
Androidról váltanék, és ebben az árkategóriában van ez az eléggé jó telefon. Azért lenne számmomra jó a Windows alapú telefon, mert sokáig marad támogatott, tehát nem lassul le annyira hamar. De, találtam egy állítólag egészen jó kis telefont, a Motorola Moto E 2015-t, ami szintén támogatott maradna egészen sok ideig. Szóval az igazi kérdés az az ,hogy melyik legyen szerintetek. A válaszokat előre köszönöm!

2015. máj. 5. 14:17
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
76%
Elismerem hogy jobb mint sok olcsó Csamcsung,de a Lumia jobb választás
2015. máj. 8. 22:56
 32/46 kérdező.. ***** válasza:
0%
A stock androidot nem bírja?A WP kevésbé bírja el a szoftverét mint a stock androidot a motorola.Nem összekeverendő a touchwiz-el.Attól,hogy nem értesz hozzá,nem kell marhaságokat dumálni.
2015. máj. 8. 22:59
 33/46 kérdező.. ***** válasza:
0%
De nézd meg még a hardvere is dupla olyan erős a motorolának mint a lumiának.Egy snapdragon 200-al van szerelve a lumia amivel az első generációs moto E volt tavaly és azon is lazán megy a stock android akkor snapdragon 410-el amivel most van?Ne beszélj már össze-vissza.
2015. máj. 8. 23:02
 34/46 anonim ***** válasza:
81%
Én nem beszélek össze-vissza, a WP-vel simábban megy a Lumia mint a Moto Androiddal.
2015. máj. 8. 23:14
 35/46 anonim ***** válasza:
82%
Míg a végtelensékig van optimaliálva a Windows Phone, szinte tök mindegy, hogy milyen hardware van alatta. 535 teljesen smooth, 1GB RAM miatt meg minden alkalmazás telepíthető rá.
2015. máj. 8. 23:25
 36/46 kérdező.. ***** válasza:
0%
A stock android is a végtelenségig van optimalizálva,de tudom nektek nehéz elhinni,ha a wp elborítja a fejeteket.
2015. máj. 9. 12:45
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem borítja el. Én is rohadt nagy android fan voltam, de rájöttem hogy bármennyire is stock, meg jó az android, ezen a téren mindig is egy lépéssel előrébb lesz egy zárt rendszer egy nyílt forráskódúnál. Továbbra sem mondom hogy rossz a droid, de alsó kategóriában még mindig veri a wp véleményem szerint. De ez szubjektív dolog, kinek mi tetszik, mi elég, mik az igényei.
2015. máj. 9. 14:20
 38/46 kérdező.. ***** válasza:
7%
Jó akkor döntsünk akksi szerint.A lumia 535 bír 6 és fél óra kijelzőidőt és 3 nap használatot?
2015. máj. 9. 14:32
 39/46 anonim ***** válasza:
18%

Nézegettem itt az előttem levők véleményeit de szerintem nem éri meg a wp. Nekem lumia 520-am volt ennél kisebb telefon nincs. Erre fölvásárolta a Microsoft a Nokiát és csinált olyan telefonokat amiket állítólag nem támogatott a wp. Van egy minimális rendzser követelménye ami az hogy a telefon Minimum: IPS KIJELZŐVEL, FÉNYÉRZÉKELŐVEL, AUTÓFÓKUSZOS KAMERA, KAMERA GOMB, 4 INCHES KIJELZŐ, 1Ghz processzor, 512mb memória és 8 GB tárhely. Vagyis autófókuszos kamera helyett fix fókuszosat rakott bele, IPS helyett TN-t, ki vette a kamera gombot és a fényérzékelőket az alsó kategóriásokból ráadásul még a 8Gb-os tárhelyet is felére csökkentette.

Maga amit kinéztél én azt hallottam róla hogy hamar lemerül, nem pontos az érzékelése, szakadozik a 3G rajta, recseg a hátlap és könnyen meglátszik rajta az ujjlenyomatod, a kijelző érintésérzékenységét tesztekből el tudod olvasni és még melegszik is a hátlap. A kijelző színe fakul ha oldalra fordítod a kijelzőt.

Bármilyen kérdésedre van szívesen válaszolok.

Processzor tényleg nagyon régi. Tapasztalatból írom hogy nem visz el mindent ugyan olyan gyorsan néha megse nyit dolgokat úgy hogy az órajel magasabb.

De leginkább attól függ hogy te mire szeretnéd használni és ezt csak is te tudod eldönteni.

2015. máj. 12. 16:18
 40/46 anonim ***** válasza:
81%

Na akkor leírom már én is 535 tulajként, hogy milyen is :)

Amit hallottál róla kedves előző, csak részben igaz. Egyáltalán nem merül le hamar... nekem elég intenzív mobilnet+wifi használattal, messengerrel,6tag-el stb... másfél-két napot is kibírt már.

Az első széria amit kiadtak, valóban hibás kijelzővel rendelkezett, bár valakinek így sem volt rossz. Nekem pont rossz volt, bevittem az első Nokia Care-be és cserélték ingyen a kijelzőt és még fóliát is kaptam rá.. Azóta hibátlan. A kijelző érzékenységével semmi baj, bármennyire ajvékolnak róla a neten.

A 3G egyáltalán nem szakadozik rajta és nem is szakadozott soha, nálam városban stabilan H+on van végig.

A hátlapja sem recseg bármennyire műanyag.

Március óta vagyok tulaj, és azóta semmilyen szoftveres gondom sem volt vele, mindig megnyílt minden, nem záródott be semmi magától. Gyors, pörög, nem fagy... teljesen rendben van minden.

Ennyi pénzért pedig örüljetek hogy ilyen telefont kaptok, mert androidosból ennyiért egy jó nagy rakás hulladékot kapsz és azt se várjuk már el hogy AMOLED kijelző legyen benne....

2015. máj. 12. 18:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!