Nokia Lumia 535 vélemények?
Figyelt kérdés
Androidról váltanék, és ebben az árkategóriában van ez az eléggé jó telefon. Azért lenne számmomra jó a Windows alapú telefon, mert sokáig marad támogatott, tehát nem lassul le annyira hamar. De, találtam egy állítólag egészen jó kis telefont, a Motorola Moto E 2015-t, ami szintén támogatott maradna egészen sok ideig. Szóval az igazi kérdés az az ,hogy melyik legyen szerintetek. A válaszokat előre köszönöm!2015. máj. 5. 14:17
11/46 anonim válasza:
Ja és egy idő után nem olvassa be a memóriakártyát.
12/46 kérdező.. válasza:
Az utolsónak teljesen igaza van.
13/46 anonim válasza:
user errorokról nehogy már a Microsoft tegyen.. aki éjjel nappal csak gyilkolja a telefont, teleszemeteli a különböző "menő vagyok úgyhogy lesz ask.fm-em snapchat-em meg minden faszom" dologgal, az ne csodálkozzon, hogy nem fogja bírni egy 15e-s telefon.. de kíváncsi vagyok, hogy aki arra utalt, hogy egy alsókategóriás android jobban bírja, az próbált-e már nyitva tartani két alkalmazást laggolás nélkül.. az áruház az androidnak plusz pont, viszont a stabilitás a WP-nek, és szerintem ez jóval fontosabb, mint hogy fingós játékokkal legyen tele a telefon.. úgyhogy 535!
14/46 kérdező.. válasza:
A moto E 2015-n egyszerre fut Viber,Messenger,facebook,chrome és nem laggol.
15/46 anonim válasza:
ne hallgass rájuk... nekem lumia 535öm van és teljesen megvagyok elégedve vele és a "wpfikázósrác" leírt dolgaiból én semmit nem tapasztaltam :)
16/46 kérdező.. válasza:
Nekem pedig Moto E 2015 és teljesen megvagyok elégedve vele.Ne hallgass az android fikázós srác leírt dolgaiból én semmit nem tapasztaltam :)
17/46 A kérdező kommentje:
Hűha,hát azért vannak érvek és ellenérvek, de ugye legtöbbször felhasználófüggő ez az Android vs Windows párbaj,mert mindegyiknek van hátránya és előnye is. Majd megpróbálom kipróbálni mindkét készüléket és még utána olvasok aztán majd csak döntök. A válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm!
2015. máj. 5. 22:27
18/46 anonim válasza:
Azt is vedd figyelembe, hogy a következő időszakban gyökeresen változáson fog keresztülmenni a Windows Phone rendszer a 10-es verzióval, mind funkcionalitás, mind alkalmazások terén. Ha nem is kap meg mindent az 535, szerintem hosszabb távra sokkal ígéretesebb, mint bármelyik másik rendszer.
19/46 A kérdező kommentje:
Ige,azért ez is kitétel,hogy ne csak 1 évre vegyek telefont,bár ugye a motorola is támogatott lesz szerintem elég sokáig. De ami engem legjobban zavvarni szokott az a tárhely. A Motorolán és a Lumián mennyi a felhasználói hely?
2015. máj. 5. 22:39
20/46 A kérdező kommentje:
Elnézést,most látom már a Windowsra válaszoltak,tehát Motoroloán mennyi a szabad hely?
2015. máj. 5. 22:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!