Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Előzőleg keresett oldalak...

Earth4 kérdése:

Előzőleg keresett oldalak javasolásának a megszüntetése, törlése? Nokia lumia 735?

Figyelt kérdés
Szóval kerestem bizonyos oldalakat, az előzményekből kitöröltem, de ha például elkezdek ütni egy kezdőbetűt ami az oldal címe volt, akkor azonnal beadja javaslatként a korábban felkeresett oldal teljes nevét... hogyan lehet megcsinálni hogy ne javasolja?

2015. máj. 2. 23:42
 1/1 anonim ***** válasza:
Csak segíteni akar, de túlzásba viszi :-) ez engem is zavart. Én amit megpróbáltam: exploreren belül beállítások, azon belül speciális, ott kivenni a pipát abból a menüpontból, hogy "böngészési előzmények elküldése a szolgáltatások fejlesztéséhez és személyre szabásához" Nekem még az alapértelmezett keresési szolgáltató googléra van átállítva. Az előzményeket meg úgy töröld, hogy nézd meg előtte, hogy nincs-e több lap is nyitva. Ha marad nyitva lap, az benne marad előzmény törlések után is. Én is sokat játszottam ezzel, hogy ki tudja honnan, de következő megnyitáskor újra ott lesz minden cucc, az előzmények törlése után pedig a vissza gombot nyomkodva szépen előhozza sorban a korábban meglátogatott lapokat. :-) Vannak érdekességei a WP-nek, de az android után akkor is megváltás, nagyon szeretem ezt a telefont.
2015. máj. 3. 23:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!