Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Iphone 5 gold vagy nokia...

Iphone 5 gold vagy nokia lumia 920?

Figyelt kérdés

2015. máj. 2. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Lumia 920 kap frissítést, iPhone 5 is, csak azt nem lesz ajánlatos feltenni. Lumia 920 egyedibb, van optikai képstabilizátor benne, vezeték nélküli töltés, NFC, Bluetooth (amit adatátvitelre is lehet használni), stb... egyértlemű a 920 előnye
2015. máj. 2. 22:08
 2/5 anonim ***** válasza:
egyetértek, Lumia 920
2015. máj. 2. 22:11
 3/5 anonim ***** válasza:

szerintem igényfüggő...én kb. 1 évig használtam 1020-at, iOS önmagában sokkal jobb, de volt 1-2 dolog, ami miatt a nokiát szerettem jobban, pl. a kamera valóban jobb volt(920 esetében már nem, ha jól tudom, ugyanakkora érzékelő van az iPhone-ban is, mint 920-ban, kivéve az OIS). illetve a gps gyorsabban talál jelet. cserébe az Snapdragon S4 rohadtul melegszik, állítólag nincs ez olyan nagy hatással a telefonra, de azért nyilván nem tesz neki jót.

egyébként pedig sok olyan app van, ami kevesebb funkciót tud wp-n...szóval el kell gondolkozni, én most iPhone 5S-re cseréltem, de az ára miatt majd fogok venni egy használt 920-at mellé, kamerázni, mert arra jó. :D

2015. máj. 3. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:

iPhone. A 920 egy tégla, és brutális súlya van.

Ha Lumiát akarsz, valami újabbat nézz inkább, de az iPhone-t is tudom ajánlani.

Én Lumia 820-ról váltottam iPhone 5S-re, és hát nem bántam meg egyáltalán.

2015. máj. 3. 14:09
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem rosszak az apple termékek, de olyan arcátlan módon túl vannak árazva, hogy egyszerűen nem érnek annyit. A kamera esetében pedig messze magasan a lumiák vezetnek. Nem tudom a 920-ban mi van, de párom 930-asa 20 megapixeles CarlZeiss optikával, beépített optikai stabilizátorral, veszteségmentes zoommal fossá gyalázza az iphone-okat képminőség terén. A WP rendszer is szimpatikus nekem, simán van olyan stabil, mint az ios. Alkalmazások terén lenne hova felzárkózni, de nekem ott sincs komoly hiányérzetem. Ár- érték arányt figyelembe véve én inkább lumiát vennék.
2015. máj. 3. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!