Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az iPhone 4s-em csak azt...

Az iPhone 4s-em csak azt mutatja, hogy csatlakoztatassam a iTuneshez a telefont?

Figyelt kérdés

Szoftvert szerettem volna frissíteni, meg formázni, erre mire bejövök szobába, mutatja ezt az iTunes csatlakoztatós képernyőt, (szerintem miután ujraindult) es akarmit csinalok nem jon be semmi, csak ez h usb kabel itunes jelfelé.. ://

hogy lehet ezt orvosolni? :/ ha lehet..

2015. máj. 2. 19:28
 1/2 anonim ***** válasza:
kikapcsolod teljesen,gépen itunes elindítod,kikapcsolt állapotba,megnyomod a fő gombot lent nyomod amíg kinem mutatja hogy itunes es nyil felfele,mellé rádugod usb-n,ekkor az itunes visszaállítási módot fog beismerni,ha minden jól megy,akkor egy nyíl felfele és piros vagy kék itunes logó lesz csak,ott lesz hogy telefon vissza állítása,vagy restore,és arra rámész,elvileg ha van frissítés a telefonodra akkor leszedi azt meg kell várnod,majd felrakja rá és teljesen gyárira vissza állítja,sajnos igen,minden adatod törlödni fog,de legalább használható lesz a telefonod. remélem segítettem
2015. máj. 2. 19:39
 2/2 anonim ***** válasza:
vagyis addig nyomod a fő gombot+usb amíg benem kapcsol és itunest nem mutat,lehetséges hogy elfog indulni egy idő után a telefon és ugyanazt fogod kapni,mint most,de akkor nem is szükséges rátenned amig a szoftvert lenem tölti,ha letöltötte ugyanígy dugd rá,és onnantól rányomsz a vissza állítás vagy restore gombra gépen itunesen és onnantól csinálja magától,vársz amíg nem kapod az üdvözlő képernyőt.
2015. máj. 2. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!