Szerintetek a windows le fogja körözni az ios-t?
Szerintetek megváltoztathatja a win10 megjelenése a mobilpiacot? A fő kritika eddig a windows ellen az volt, h kevés app van rá. Nemrégiben a redmondiak bejelentették az ios ill. androidos alkalmazások portolását. Ha elvileg minden jól megy akkor nem lesz applikáció hiány, ergó nem marad más kivetnivaló a rendszer ellen, csak az hogy "nem tetszik a csempe". Sokkal kompatibilisabb eszköz mint az ios, az aksija se merül olyan gyorsan, sokkal interaktívabb/személyre szabhatóbb is (win 10-nél több ablakos alkalmazás futtatás), illetve szintén win10-el jön a hang/retina/arc alapú feloldás.
Vélemények? Az emberek szívesebben fognak windows készülékekhez nyúlni mint az ios-hez?
Bár nem én írtam, de kb ugyanez lett volna a válaszom.
Indoklás: az eladást sosem a minőség befolyásolta, hanem a marketing. Magyarul akármennyire lehet jó valami, ha az nincs agyonreklámozva, akkor nem fog fogyni. Az Apple az évek alatt az emberekkel elhitette, hogy az iPhone/iOS az isten, az a legjobb, a WP pedig szar, és ezen nagyon nehéz fordítani. Nem lehetetlen, csak gyakorlatilag lehetetlen.
3%-os piaci részesedésből hirtelen lekörözni az Apple ~18%-át nagyon nehéz folyamat lesz, és több év kell ehhez.
Én is úgy gondolom, hogy van rá esély, de ez nem a közeljövőben várható. #3-nak igaza van, az apple nyomja a reklámot, sok az olyan aki egy csomag zsebkendőértadna 10e Ft ot, ha rajta van a logó. Istennek tartják az applet és a termékeiket a legjobbnak (ami régen úgy is volt...ma meg no comment.) . Egy ekkora név nehezen kopik meg, és az apple üzletpolitikája miatt nem is fog egyhamar.
-"azért mert lehet majd androidos appokat is telepíteni, nem jelent semmit. egy iphone akkor is jobb lesz. "
Erről csak annyit, hogy az WP már most sok sologban jobb. Ha meg lesz rá elég alkalmazás akkor csak jobb lesz. De az "isheep" társadalom úgyeem fogja fel...ez inkább így van. Itt szokott jönni a szokásos "a minőséget meg kell fizetni" szöveg, csak az a baj, hogy ez régen ugyan így is volt, de ma az aplle teljes mértékben csak a logót árulja, nincs a telefonok közt olyan kiemelkedően jó minősége. Már ha csak azt nézed (ugyan felesleges) de a mostani csúcstelefonok QHD kijelzővel vannak szerelve, míg az aplle most jutott el a FHD-ig. Ha igazán jó lenne mindenből igyekezne a csúcsot tartani. De nem teszi, mert nagyon el vannak kényelmesedve, végülis minek ha így is megveszik annyiért?
ma 15:03
Nyugtass meg, hogy nem vagy sem kereskedő sem reklám szakember. A kakit hiába reklámozod nem fogják venni, mert a kaki az kaki.
Ráadásul azt a baromságot honnét szedted, hogy az Apple hitette el az emberekkel, hogy a wp sz*r???
Ennyire nagy bullshitet is régen olvastam már.
Tökéletesen egyetértek, a szart nem fogod tudni eladni, csak azért, mert reklámozod, de a WP egyáltalán nem szar, szóval ez nem probléma.
És nem azt akartam írni, hogy az Apple hitette el az emberekkel, hogy a WP szar, csak rosszul fogalmaztam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!