Szerintetek a windows le fogja körözni az ios-t?
Szerintetek megváltoztathatja a win10 megjelenése a mobilpiacot? A fő kritika eddig a windows ellen az volt, h kevés app van rá. Nemrégiben a redmondiak bejelentették az ios ill. androidos alkalmazások portolását. Ha elvileg minden jól megy akkor nem lesz applikáció hiány, ergó nem marad más kivetnivaló a rendszer ellen, csak az hogy "nem tetszik a csempe". Sokkal kompatibilisabb eszköz mint az ios, az aksija se merül olyan gyorsan, sokkal interaktívabb/személyre szabhatóbb is (win 10-nél több ablakos alkalmazás futtatás), illetve szintén win10-el jön a hang/retina/arc alapú feloldás.
Vélemények? Az emberek szívesebben fognak windows készülékekhez nyúlni mint az ios-hez?
Tengor. A teleshop egyáltalán nem gagyit árul. Látszik, hogy még semmit sem használtál onnét.
Az iPhone meg messze nem a sz*r kategória. Főleg amikor kiadták az elsőt ami forradalmi volt ami a gyors és megbízható működést illette. 2009-ben amikor már nálunk is lehetett kapni telefonos boltban dolgoztam. És az akkori érintős készülékekhez kész felüdülés volt az iPhone. Az iPhone meg ma sem szxr csak vannak olyan nyomik akik azt hiszik, hogy az. Pedig igenis jó minőségű és tudású készülék csak drágább, mint a konkurencia. Plusz adott még, hogy az iOS is remekül működik. Bár ez már az utóbbi időben sok csorbát szenvedett. De szxrnak semmiképp sem mondható. Aki ezt mondja az egy elvakult szerencsétlen idióta vadbarom applehater.
Kérdező. A win semmit sem alakít át. A fejlesztőknek kell az appokat portolni. De ez most sokkal egyszerűbb lesz, mint korábban.
"nem. ez kb lehetetlen."
Gondolta ezt a Nokia, amikor kijött az első iPhone, méghozzá arról, hogy az érintőképernyős telefonok egyáltalán piacvezetők lesznek. Eredmény: a Nokia túl későn kapott észhez, és durván elvesztette a pozícióját a piacon.
Attól még, hogy most van az Applenek egy biztos pozíciója a mobilpiacon, nem lehetetlen, hogy valami olyat alkossanak mások, ami adhat nekik egy jó nagy pofont.
a nokiának itt már nincs igazi szerepe...szerintem sem lesz sosem elég jó ahhoz, hogy erős alternatíva legyen. én 1 évig használtam lumia 1020-at, és a kameráján kívül semmi pozitívat nem tudok róla elmondani. a microsoftos szoftveres része elég gyenge, a nokia féle dolgok nagyon jól sikerültek, erre azokat meg leépíti(mixradio pl, meg ugye a here maps sem kellett a ms-nek...). gyári zenelejátszó azóta bugos, hogy kijött a wp8.1...mixradioval sosem volt semmi gondom, ráadásul a stream-elt zeneszolgáltatása is tökéletesen működött, ellenben az xbox music-ot nem tudtam beüzemelni, pedig elméletileg ugyanazt az eljárást kell megcsinálni, átállítani a fiókot mondjuk US vagy UK régióra...
de alapvetően az ms hozzáállásával probléma.
sehol nem a user elégedettsége a legfőbb cég, de a ms-nél azt látom, hogy ez egyenesen az ellentéte...olyan intézkedésekkel, ami nekik jó, de a usernek kellemetlen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!