EMAG-nál tényleg ilyen olcsók a telók? Megbizható?
az ugye megvan, hogy magyarországon az S3 anno 1GB RAM-al volt csúcs teló? Mondjuk igaz, hogy akkor még csak JB android volt hozzá.
2GB a LTE változatban van csak, az meg sokkal később jött be...
szerintem lopottat vesznek.
meg hát ja, hitelre is sokan.
én sosem vettem semmit hitelre. Ha valamire nincs meg egyben a pénzem, akkor addig nem veszek.
És ha veszek valamit, akkor inkább kicsit gyengébbet veszek, de abból a minőségit.
laptopból is 160ért vettem fujitsut, i3 4000M + NVidia 710M
vehettem volna ennyirét valami pozdorja xart i5-tel meg 840M-el, de MINEK? Ezzel a mostanival többre jutok, mint a 90%, akinek jobb laptopja van.
Olcsóbban vettem 2 hónapja a csúcskategóriás telefont, de elbaszódott, visszaküldtem nekik és megy a hímelés-hámolás, az egymásra mutogatás, a csúsztatás a DPD-vel oda-vissza illetve az ilyen-olyan falsh válaszok, ha éppen elérem Őket, miközben a nagy értékű telefon valahol kallódik Bukarest és Budapest között.
Természetesen cseretelót sem adnak, miközben ott hagysz egy 6 számjegyű összeget.
Kerüld Öket, mert ha nagy a gáz, többe kerül a leves, mint a hús! Nincs hova menned.
Én felnyomtam Őket az összes létező hatóságnál, de 3 hét alatt azok sem méltattak válaszra.
SOHA TÖBBET EMAG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!