Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » EMAG-nál tényleg ilyen olcsók...

EMAG-nál tényleg ilyen olcsók a telók? Megbizható?

Figyelt kérdés
2015. máj. 2. 12:22
1 2 3
 21/29 kérdező.. ***** válasza:
Egyetértek az előzővel.Hiába van 1,5 GB ram az s3 neo-ban ha a rendszer megeszi az egészet 200MB lesz szabad belőle.A moto g-ből 500Mb szabad az 1GB-ból.Neked miért számít annyira hogy 100 gramm vagy 150?Nem bírja a kezed?Úgy sem fogod érezni a különbséget,nem kg-ról beszélünk ember.A motorola szerintem sokkal szebb mint egy samsung ami mind egyforma és recseg,ropog.
2015. máj. 3. 11:30
 22/29 A kérdező kommentje:

az ugye megvan, hogy magyarországon az S3 anno 1GB RAM-al volt csúcs teló? Mondjuk igaz, hogy akkor még csak JB android volt hozzá.

2GB a LTE változatban van csak, az meg sokkal később jött be...

2015. máj. 3. 11:41
 23/29 kérdező.. ***** válasza:
Igen 3 éve még csúcs volt,de ma már egy gyenge középkategória,inkább erős alsó.
2015. máj. 3. 11:45
 24/29 A kérdező kommentje:
hát ja....egy ilyen világban, ahol a szakadt csőcselék proli embereknek is iphone 5 van legalább....én meg dolgozó ember vagyok, aztán nem telik drága telefonra.
2015. máj. 3. 11:51
 25/29 anonim ***** válasza:
ha nem telik drága telefonra akkor ne prolizz senkit.
2015. máj. 3. 11:52
 26/29 kérdező.. ***** válasza:
És szerinted nekik miből van?Azt hiszed egyben kifizetik az egész telefon árát?Szépen hitelből részletre megveszik és mire kifizetik a telefon árának 3x-osát már nem ér semmit a telefon.
2015. máj. 3. 11:54
 27/29 A kérdező kommentje:

szerintem lopottat vesznek.

meg hát ja, hitelre is sokan.

én sosem vettem semmit hitelre. Ha valamire nincs meg egyben a pénzem, akkor addig nem veszek.

És ha veszek valamit, akkor inkább kicsit gyengébbet veszek, de abból a minőségit.

laptopból is 160ért vettem fujitsut, i3 4000M + NVidia 710M

vehettem volna ennyirét valami pozdorja xart i5-tel meg 840M-el, de MINEK? Ezzel a mostanival többre jutok, mint a 90%, akinek jobb laptopja van.

2015. máj. 3. 12:06
 28/29 kérdező.. ***** válasza:
Így van,én is így vagyok ezzel.Azért mondom,hogy ennyiért a legminőségibb a Moto G 2nd Gen 4G vagy Xiaomi redmi 1S. Más nincs ebben az árkategóriában ami érdemes.
2015. máj. 3. 12:11
 29/29 anonim válasza:
100%

Olcsóbban vettem 2 hónapja a csúcskategóriás telefont, de elbaszódott, visszaküldtem nekik és megy a hímelés-hámolás, az egymásra mutogatás, a csúsztatás a DPD-vel oda-vissza illetve az ilyen-olyan falsh válaszok, ha éppen elérem Őket, miközben a nagy értékű telefon valahol kallódik Bukarest és Budapest között.

Természetesen cseretelót sem adnak, miközben ott hagysz egy 6 számjegyű összeget.

Kerüld Öket, mert ha nagy a gáz, többe kerül a leves, mint a hús! Nincs hova menned.

Én felnyomtam Őket az összes létező hatóságnál, de 3 hét alatt azok sem méltattak válaszra.

SOHA TÖBBET EMAG!!!

2015. máj. 9. 07:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!