EMAG-nál tényleg ilyen olcsók a telók? Megbizható?
ja, baz, majd kicsapom az asztalra valami kinai vackot aztán a csaj meg néz hogy MIVAN?
sajnos leirnak a nők, ha látják, hogy valami csingcsang telód van kopogós müanyagból
hát már nem azért, de sok embernek KVÁRA mindegy, hogy milyen teloja van, UGYIS seggggghülye hozzá...és állandoan merül le a telefonja, mert még egyszer mondom SEGGGGGHÜLYE hozzá és minden vackot feltelepit és nyomkodja ész nélkül!
én minden számitogépből sokkal többet hozok ki, mint az átlag felhasználó, ugyhogy innentől kezdve nem is tudom elképzelni, hogy az "emberek" milyen logika alapján xaroznak le telefonokat.
az a vicces, hogy mindenki a samsungon pörgött, mert elhitették a néppel, hogy iphone létezik meg samsung (=android)
nekem sosem volt samsungom, mindig azt a telót vettem meg, ami legjobban megérte nekem. És persze mindig kellett kompromisszumot kötni, de nem jártam annyira rosszul sosem.
moto g nagyon bumszli (150 gramm!!!!!!!).
s3 neo legalább néz ki valahogy és vékony. És másfél giga RAM!!!!!!!!
te jó isten. szakadj már le erről az egy meg másfél giga ramról könyörgöm. hiába van másfél a samsungban ha a rendszer a nagy részét elviszi és neked alig marad valami -.- nekem is egy gigás telóm van és nagyon jól megy. jó rendszer kell hozzá és akkor nem lesz kevés. meg ez az s3 neo is egy szar. a samsung csak még többet akart kicsikarni az s3 sikeréből.
a 150 gramm annyira nem sok. és igazából tök mindegy. úgy se fogod érezni.
de amúgy vegyél akármilyen csúcsmodellt azt szevasz. és akkor a csajok előtt se égsz be vele (egyébként még a márkákat se tudják megkülönböztetni nem hogy milyen típus és hasonlók. max megismerik az iphonet és akkor majd azt gondolják hogy pénzes vagy).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!