Miért lettek ilyen drágák a mobiltelefonok?
Ha másért nem, tudod azt, hogy 4-5 éve 215Ft volt a Dollár, ma meg olykor 280? Sikerült ennyire rontani a forintot.
Ezért is...
Mert egyre jobb, egyre nagyobb, egyre többet tud, egyre többet költenek a marketingre, egyre több az egész mögött a R&D, és ahogy írják, a dollár is jóval erősebb (vagy épp a forint szarabb, nem tudom).
Egyébként ahogy nézem Galaxy S2 $699 dollárral indult, és ahogy most nézem az S6 is csak $734 dollár Amazonon, szóval semmivel sem lett drágább, vagy ha igen akkor max 100 dollárral (mivel nem vagyok benne biztos, hogy $699-el indult, lehet $599-el), ami nincs 100 ezer forint.
"lehet $599-el), ami nincs 100 ezer forint."
Világéletemben gyenge voltam matekból, már ami az egyenleteket, meg a trigonometriát illeti, de szorozni még ment, mint most is.
600Dollár 275Ft-jával 165000Ft.
Ha nem EU-ból küldik, akkor erre csapjál rá 27% ÁFÁT és 2000Ft vámeljárási illetéket, akkor az már 211500 énnálam, a garancia meg macerás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!