Miért lettek ilyen drágák a mobilok?
Figyelt kérdés
Régen mikor vettem a Samsung S2-őt totál hülyének néztek hogy ilyen drága mobilt veszek és mindössze 120 000 volt. Most meg a legolcsóbb S6 variáns 230 000-nál kezdődik.2015. ápr. 7. 19:33
1/6 anonim válasza:
De lehet kapni új mobilt 2900 Ft-ért is. Gondolom az S6 már többet is tud az S2 variánsnál, nem? De jó bolond, aki ennyiért vesz mobilt.
2/6 anonim válasza:
Mindössze? Nekem a havi fizetésem annyi, mint az az "olcsóbb" ár, de neked ez a kérdésedből kiindulva zsebpénz...
Az én telefonom mindössze 30.000Ft volt, 2 sim kártyát kezel egyszerre, érintőképernyős..., és maximálisan elégedett vagyok vele, és tudod, mit, ennél többet nem is fizetnék egy telefonért, pláne 1-2 havi fizetésemet nem...
3/6 anonim válasza:
Pedig az S2 is magasabb áron kezdődött, de valóban drágább. Átvette a Samsung az apple stratégiáját. Ha van valami amit úgyis megvesz 20 millió ember akkor már miért ne adják még 30% al drágábban nézzük meg így is megveszik e, ha igen akkor még drágábban... De Kína már a spájzban van, nem sokáig lesznek egyeduralkodók a 3. és a 4. legnagyobb gyártó kínai akik negyed áron ugyan azt a minőséget adják mint egy samu vagy más nagy gyártó.
4/6 kérdező.. válasza:
Attól hogy drága még nem biztos hogy megéri.Most is hülyének nézik azt aki drága mobilt vesz,csak másképp közlik vele.
100-120k-nál többet egy telefon sem ér,pláne ha már most tudok olyat ennyiért ami sokkal jobb egy s6-nál.
5/6 anonim válasza:
Az előző vagyok, nézd meg mondjuk a lenovo vibe z2 telefont, egy s6 árának a feléből kijön és mégis brutálisan szép és a teljesítményben és rendszerben se lehet panasz rá. Mellesleg totál alumínium borítású, szóval elég prémium.
6/6 anonim válasza:
Amíg az emberek valamit drágán is megvesznek, miért adnák olcsón?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!