Mit kell tennem, hogy felismerje a telefonom a pendrive- ot?
A napokban vettem egy pendrive-ot, aminek az egyik oldala sima USB, a másik microUSB, így ha bedugom a telefonomba, akkor fel kéne ismernie, mint egy külső merevlemezt. Kéne, azonban nem teszi.
Kérdés, hogy le kell töltenem valamilyen alkalmazást még, vagy mi lehet a hiba oka?
(a pendrive maxell márkájú, a telefon pedig egy Galaxy S6)
Biztos, hogy a OTG képes a pendrive? Elolvastad a használati utasítást amit hozzá adtak?
Mert semmit sem kell letölteni hozzá elvileg hanem alapból működnie kell.
Miért lenne rajta Micro USB csatlakozó? Talán azért mert ott töltöd....
Amúgy meg nekem az xperia Ray otg képes volt. Akkor a legújabb Samsung csúcsmobilnak is annak kell lennie.
Másik pendrive-al próbáltad?
"Nem olvastam el"
Akkor nincs több kérdésem. Gondolom szerinted is csak viccből adják hozzá, hogy poénkodjanak vele.
:D igen, arra kérdeztem rá, hogy az S6-on minek van microUSB csatlakozó -.-
Én is azért nem értem, mert tudom, hogy a telefon OTG képes, viszont hiába dugom be a pendrive-ot, nem történik semmi..
Én is felteszem a kérdést. Mi más célból lenne a penrive-on mikro USB? Az, hogy tölteni(???), vegyük úgy, hogy nem is láttuk.
Ki kellene őket próbálni külön-külön, úgy kiderülne hol a hiba. Tehát a pendrive-ot egy másik OTG képes eszközön vagy a telefont másik pendrive-val. Egy sima is jó, ha van OTG kábel.
Egyáltalán nem ismeri fel,szóval amikor rádugod,az értesítés sávban sem ír ki semmit,hogy pl nem támogatott fájlrendszer?
Próbáldmeg esetleg fat-ra formazni, eén tabletem is csak azzal tudja.
#3-as elég olcsó anyagot szívtál.
Egy pendriveot tölteni? Te már jóvagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!