Kérlek olvasd végig! Ez vajon igaz? Egy kétségbeesett anyuka
istenem,hogy lehettek ennyire buták....
rengeteg alkalmazás hozzáférést kér a kamerához... skype,snapchat,facebook messenger, képszerkesztők... :D akkor biztos ezeken a programokon is figyelnek a pedofilok..... -.-"
"Merchi vagy BMV"
Ezek milyen autók, hülye úr?
Komolyan, nem célom a sértegetés, tegnap este botlottam bele ebbe a... ebbe az egész talkingos hisztériába, és nem akarom elhinni a reakciókat.
De mégis hogy lehettek ennyire borzasztóan OSTOBÁK?! Hogy a macska szemében kamera meg ember képe van? Könyörgöm, mondjátok, hogy ez egy átkozott vicc!
Egy talkingos játékot szoktam nyomkodni unalmamban, így az összesre nincs rálátásom, de azt BIZTOSAN állíthatom, hogy a kijelzőt nem lehet kamerává programozni! Technológiailag LEHETETLEN! Akkor most szellem bújt a telefonba?
Csak egybe gondoljatok bele: ha valami atyaúristen megoldja a lehetetlent, és kamerát "hegeszt" néhány száz kilométerről a telefon képernyőjére, sőt, tegyük fel, az előlapi beépített kamerát használja: mégis mi a viharnak ábrázolná saját magát, kockáztatva a lebukást? Tovább megyek: mi szüksége lenne telefonos appokra, mikor kimegy az utcára, és annyi gyereket fogdos össze, amennyit nem szégyell? Ráadásul ez egy csodálatos mikulás, aki a világ minden pontjára elrohangál, minden gyerek válaszát megjegyzi, és másnap furgonba pakolja őket?
Ilyen NINCS, NEM LÉTEZIK! Inkább attól fosson a kedves szülő, ha a kölke éjszakai dizsikbe járkál, és ki tudja, mit pakolnak a poharába, ne egy rohadt játéktól, könyörgöm!
OLVASSATOK, INFORMÁLÓDJATOK mielőtt elkezditek alaptalanul beszaratni a hasonló ostobákat, akik egy google keresést vagy egy egyszerű logikai összefüggést nem képesek összerakni!
Az ilyen rémhíreknek több oka is lehet:
- unatkozó hülyegyerek, aki aztán röhög rajta (rajtatok, hogy bevettétek!)
- marketingkampány (mert a rossz reklám is reklám)
- konkurens cégek (meglehetősen gyenge) lejáratókampánya
- stb, egyéb deformált elmék ötletei
Egyszóval ILYEN NINCS! Én meg szörnyülködöm tovább az emberi butaságon...
„elkezdte faggatni a macska, nem tudom mi igaz belole”
Megmondjam? Elhiheted az utolsó szóig. Ez egy beszélgetős játék, az a lényege, hogy kérdezzen, válaszoljon, és általában úgy viselkedjen, mint egy csevegőpartner. Föl nem foghatom, hogy minek tölti le, aki nem tudja, mire való, vagy legalább utólag miért nem informálódik? Egyszerűen elképesztő, amikor emberek tömege megdöbben és rettegni kezd attól, hogy egy program azt csinálja, ami a dolga. És az, hogy erre egy minden szempontból abszurd legendát lehetett építeni, az meg a híres emberi értelemről olyan szegénységi bizonyítványt állít ki, hogy őszintén remélem, egyedül vagyunk az Univerzumban, mert lesül a képemről a bőr, ha valami marslakóval összefutok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!