Itt a legolcsóbb gyártói garanciával:
pont, hogy a szolgáltatónál a legolcsóbb...
a telefon áráról válasszuk le a szolgáltatást.
telekomnál 114ezerért megveszed a 64 gigásat, előfizetés meg úgyis kell rá, LTE-s mobilnetcsomaggal, hisz miért ne kellene egy okostelefonhoz.
ha most megveszed 160ért mondjuk legolcsóbban függetlenül, attól még ugyanúgy kell egy szolgáltatásra is előfizetned, és megintcsak ugyanott vagy, hogy havi 15ezerért választhatod ugyanazt a csomagot.
"telekomnál 114ezerért megveszed a 64 gigásat, előfizetés meg úgyis kell rá, LTE-s mobilnetcsomaggal, hisz miért ne kellene egy okostelefonhoz. "
Nekem mondjuk azert nem kell, mert ceges sim kartyat hasznalok. Tovabba, ha kijon mondjuk az uj iPhone akkor fogom a 6osomat, relative jo aron eladom, es plusz 50-60 ezer forintert megveszem az ujat. Ezt sem tudnam megtenni addig, amig a telefonomat a szolgaltatohoz koti a vallalt huseg. Szoval nem feltetlenul ez a legjobb megoldas, nyilvan vannak emberek akinek igen, de ugy beallitani hogy hulye aki nem a szolgaltatonal vesz iPhone-t ezer ev husegre, az talan egy picit too much:)
A kerdesre is valaszolva: [link] En itt vettem az enyemet, megbizhato helynek gondolom, bar en meg 200.000-ert jutottam hozza, latom most mar itt is dragab. Ilyen telefon eseteben szerintem inkabb fizess egy picit tobbet es vedd megbizhato helyrol, mint hogy 20 ezer forintot sporolj es utana pofara ess.
persze, céges előfizetéssel már más a helyzet, akkor valóban nem éri meg.
amúgy a szolgáltató hibája sajnos, főként a mobilnet miatt. sajnos 15ezret kell fizetni azért, hogyha valaki ki szeretné használni a 120 megás LTE hálózatot, alatta meg kap 10 megásat...rablás :D
én azt várom, hogy teljesen eltöröljék európában a roaming díjakat, és akkor megszűnnek a határok a szolgáltatók között. talán ha majd egy pár előfizető átnyergel külföldi szolgáltatóhoz, mert lehet olcsóbb, akkor lehet itt is mennek lejjebb a szolgáltatás árai :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!