Melyik a legolcsóbb előfizetés ha csak egy emberrel akarok korlátlanul beszélgetni?
Tehát melyik a legolcsóbb (gondolom csak) előfizetéses konstrukció a mobiltelefonomra, amely egy másik számmal biztosít korlátlan beszélgetést.
Én most a T-mobilnál vagyok a családbarát kedvezményben, azt hiszem Eco-xs csomagban, de ez így is 4.500.-Ft körül van havonta (azért nem tudom pontosan, mert most mondtam le a másik számot, és még azóta nem kaptam számlát).
De akár szolgáltatót váltok, ha valahol ennél olcsóbban tudnám ezt megoldani.
Ha csak spórolás miatt mondtad le akkor kár volt.
Új előfizetőként nem kapsz ennyiért máshol.
Nem az előfizetést mondtam le, hanem csak az egyik számot a családbarát kedvezménybe bevontak közül, mert már csak a másikra van szükségem.
Tehát a fenti előfizetésem él, csak arra lennék kíváncsi, hogy van e még ennél is olcsóbb konstrukció.
Igen, sajnos a spórolás miatt kell ezen is gondolkodnom!
Ha nem feltétlenül fontos a mobil, akkor vezetékesben gondolkodva ez jöhet szóba:
Esetleg wifin netezve ha Skype képes a partner.
Sajnos fontos a mobil! :(
És az a lényeg, hogy ezzel az egy számmal bárhol, és bármikor tudjak beszélni, tehát ha nincs wifi, akkor is.
Azért nagyon köszönöm a segítő szándékú választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!