Csak a LED világít, az SP Flash Tool hibaüzenete - (3144) S_DA_EMMC_FLASH_NOT_FOUND. Hogy éleszthetem fel újra a mobilom?
A telefon (TCL Idol X) az egyik napról a másikra ment tönkre. Folyamatosan lefagyott és újra kellett indítani azt. Előtte kb. másfél évig tökéletesen működött. De megelégelve a lefagyásokat úgy döntöttem, hogy újra rakom a szoftvert. Ehhez SP Flash Tool-t használtam. Ezzel telepítettem anno az android 4.2.2-es változatát is mikor megérkezett Kínából a telefon, most 4.4-et toltam fel rá. Úgy tűnt, hogy ezzel meg is oldódott a probléma. Azonban újból kezdte a lefagyást és rövid időn belül odáig fajult a helyzet, hogy már nem kapcsolt be. A max életjel annyi, hogy a kis led lámpája világít, ha rádugom a gépre.. de semmi több, nem lehet már bekapcsolni se.
Így próbáltam újra szoftverfrissítéssel észhez téríteni, de nem sikerült. Az SP Flash Tool az alábbi hibaüzenetet adta ki a végén:
BROM ERROR: (3144) S_DA_EMMC_FLASH_NOT_FOUND
Továbbá az SP Flash Tool-on belül nyomtam egy Memory Test-et, ami azt hozta ki, hogy
NAND FLASH was not detected
EMMC was not detected
Van még remény, hogy a telefon újra használható legyen? Ahogy írtam jelenleg csak a led lámpája világít, ha gépre dugom, de semmi egyéb életjelet nem ad.
A válaszokat előre is köszönöm!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!