Néhány napja ezt írja a youtube: hiba történt az inditáskor. Ellenöriz a hálozatoi kapcsolatot és a rendszer időt. Mi ez? Meg lehet valahogyan csinálni? Ha jó válasz jön megy a zöld pacsi ;D
Figyelt kérdés
2015. ápr. 24. 14:49
1/7 anonim válasza:
Régi verziókra megszüntette a támogatást a youtube
2/7 A kérdező kommentje:
köszi ezt én is olvastam de ott iOS meg iphone telefonokon néhányon nem lessz elérhetõ
de én androidos vagyok
2015. ápr. 24. 14:58
3/7 anonim válasza:
Sajnos nekem is ugyanezt írja ki.Fogalmam sincs ,hogy ez mit jelent. Nekem még a youtube régebbi verziója van rajta a telómon, lehet ,hogy ez a gond, bár nem biztos.
4/7 A kérdező kommentje:
nekem is a régi van mert nem tetszett az új youtube és azt irták h iOS meg iphon telefonokon less az h a youtube nem fogja támogatni a régi verziót de én androidos vagyok.. úgy hogynem értem
ha az ujjat frissiteném akkor jo lenne és tudom is frissiteni csak a play-szolgáltatáshoz nincs elég helyem.
2015. ápr. 25. 09:55
6/7 f.luca válasza:
Nekem is ezt írja ki mostanába:(
De nekem a régebbi és az új verziónál is.
Ha valaki tud valamit, lécci írjon!
7/7 anonim válasza:
1. Leszeded a frissítéseket.
2. Újraindítod a telefont.
3. Visszarakod a frissítéseket.
(Nekem így sikerült.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!