Ezek a képen látható mobilok milyennek számítottak régen a 90-es években?
Igen, tudom, ma már maximum a szemétbe valók, de arra lennék kíváncsi, amikor ezek kijöttek, milyenek voltak. Jó volt használni őket, volt-e valami komoly hibájuk stb.
A bal szélső kb. minden második embernek volt abban a korszakban, hatalmas siker volt.
A 2. balról már nem volt akkora hype, lassabban cseréltek az emberek telefonokat, és nem is volt sok értelme akkoriban rögtön rohanni az új modellért.
3. nekem nem volt
4. 5. komolyabb kategória volt, de sosem lettek olyan sikeresek mint a 3210-3310-3510
"Igen, tudom, ma már maximum a szemétbe valók"
Ugyan dehogy. Csak azért, mert nem lehet rajta fészbukozni, még nem szemét. Ezt és a hatalmas képernyőt leszámítva az ilyen telefonok ezerszer működőképesebbek voltak, mint a mai tömeggyártott, valóban szemét okostelefonok. Ezek legalább kibírnak napokat egy töltéssel, és nem fagynak le, miközben valakit hívni szeretnél...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!