A képen látható szívet ami régen nagyon elterjedt volt, melyik képszerkesztő programban van? Fontos!
2014. márc. 18. 11:15
1/19 tabaki válasza:
Fogalmam sincs, de ha tényleg olyan fontos, bármelyikkel le tudod másolni. Lehetőleg ne Painttel, hanem olyannal, ami rétegeket is kezel. Külön rétegen annyit babrálsz vele, amennyit csak akarsz. Néhány tipp:
PicPick, Phoxo, Pixia, Fire Alpaca, Paint.NET, Hornil StylePix, RealWorld Paint, Gimp, Inkscape.
2/19 A kérdező kommentje:
Nem akarom lemásolni. Nekem az eredeti kell. Tudom hogy lehet más színben is, illetve csillagban is van ilyen. :(
2014. márc. 18. 13:04
3/19 anonim válasza:
A PhotoScape- ben megtalálod az objektumok- toll - menüpont alatt.
4/19 A kérdező kommentje:
Megvan a Photoscape, de nem találom.
2014. márc. 18. 13:31
5/19 anonim válasza:
Bemész a szerkesztőbe, megnyitod a képet amire helyezni akarod a szivecskét. Alul kiválasztod az ojektum menüpontot. Itt megjelennek különböző ikonok, egy kis házikó, mellette egy kis szív ikon. Erre kattintva megnyílik egy ablak, ahol ott lesznek a különböző objektumok. Van olyan, hogy toll- erre kell kattintani, és itt a pencil 024png ez a kis szív.
6/19 A kérdező kommentje:
2014. márc. 18. 13:43
7/19 A kérdező kommentje:
Kutattam egy kicsit és megnéztem a mappáit, itt minden meg van ott a szív is a pencilbe:D [link]
Már csak az a kérdés hogy miért nem jelenik meg.
2014. márc. 18. 13:48
8/19 anonim válasza:
9/19 A kérdező kommentje:
Igazán köszönöm :)
2014. márc. 18. 13:52
10/19 A kérdező kommentje:
Bár ahogy néztem, neked a photoshcape színe is más. Esetleg el tudnád küldeni hol töltötted le?
2014. márc. 18. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!